eminemine00 Merhaba sevgili anneler. Kızım 3 aylık olmak üzere. Kalça çıkığı için çift beze kullandık ama geçmedi. Doktorumuz ortopediye yönlendirdi. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Süreciniz nasıl ilerledi. Ayrıca Konya yada Aksaraydan önerebileceğiniz iyi bir ortopedi doktoru var mı ?
etl eminemine00 çok geçmiş olsun yeğenimin başınden gecti böyle bir durum. Ahmet oral çok iyi bir doktordur en son devletteydi şimdi nerede bilmiyorum. Bandaja geçiyorlar bandajın düzeltme oranı çok yüksek ağrılı açılı bir şey değil rabbim şafi ismiyle sifa versin
nez34 eminemine00 benım kızımada oyle dedıler cıft bez kullandık gıttık gecmemıs dedı doktor beyhekım devlet hastanesındekı oksana koseye gıttım ne alaka cıft bez cıkar bebekte bısey yok demıstı eve gelınce bezı cıkardım kızım 5 yasında bır problem yok sukur
arasbek eminemine00 lütfen tek bi doktora bağlı kalmayın benim kızıma da aynısını dediler ben hatta bi gece bandajla uyuduk ertesi gün özel bi doktor buldum ona gittim gayet iyi dedi başka bi devlet hastanesine götürdüm orda da iyi çıktı sizde gidin bence yolsa 3 ay boştan yere bandajı takacaktım
eminemine00 nez34 Bende devlete gittim. İlk geçemedi küçük dedi doktor bey 1 ay sonra gel dedi. 1 ay sonra gittik bu defa yine geçemedi sağ bacağı, çift bez tak 1 ay sonra gel dedi. Şimdi yine geçemedi ortopediye git dedi. Ultrasonda 2 doktor baktı baya bi tartıştılar. Alfası 51 😞
eminemine00 nez34 evet bandajla genelde geçiyormuş ama işte bilmiyorum. Derecenin çokluğu vs etkiler mi. Pazartesi gidicem bi devlete. Kafa yatmazsa konya yada ankara da iyi bi ortopedi doktoru bulup gidicem.
etl eminemine00 çok kaygı veriçi sizi anlıyorum. Ama tedaviyle yüksek oranda başarı sağlanıyor bol bol dua edelim miniğinize şifa olsun🌸🤍
Elif337798 Kuzenim de vardı demir bir aparat taktılar geçti benim kıdımdan önce yürüdü emekledi yani endişe etmeyin düzelir leri
eminemine00 arasbek bilmiyorum. 3 tane ultrason doktoru baktı. Hepsimi yanıldı ki. 🤷🏻♀️ ama ortopedi doktoru olarak en az iki doktora gösterelim diyoruz bakalım.
eminemine00 etl evet bir anne olarak üzülüyor insan ama, çok şükür diyorum tedavisi olan ve hayati bir riski olmayan bir konu. 3 yıl önce 4 aylık oğlumu kalp rahatsızlığından kaybettim. Bu bebeğimdede bu konuda çok korktum ama rabbim bu defa başka yerden sınadı