burcakyerturk Deletedmom_206 bizde bir yumurta haşlaması bir salatalık bir havuç 6 adet zeytin 3 tane ceviz 10 tane kadar fındık vardı 🙂
Kontes0011 Deletedmom_206 zeytin yiyor ne güzel. İnşallah bende alıştırabilirim. İkizlerim yemedi hala da yemezler
3kedili2bebekli Deletedmom_206 bizim kahvaltı zamanı geceli 4 saat oldu 😂 kuymak labne dil peyniri Tanin pekmez haşlanmış yumurta yediler 😍
burcakyerturk Kontes0011 zeytinleri yumurta ile birlikte verin yumurta haşlamasın koyun ağzına bir iki çiğnerken zeytin koyun ben öyle alıştırdım şimdi zaten her türlü yiyor
Deletedmom_206 3kedili2bebekli Afiyet olsun biz de 09.30 da yaptık. Oyundan avçncak şimdi post açabildim😄
3kedili2bebekli Deletedmom_206 afiyet olsun bebise evet oyun önemli bende şimdi kalktım oyundan üzüm yiyorlar kahve icicem fırsattan istifade beynim uyuştu 😂
YelizCaliskan Deletedmom_206 Afiyet olsun yarasın 😋 Bizimde domatesli yumurta, zeytin, labne, avokado ve muz vardı tabağımızda
Kontes0011 burcakyerturk öyle yapayım. Daha başlamadık 2 ayımız var. Takip edecek bilgileniyorum üstünden 7 sene geçti unuttum 😌