Balbebekimm Merhaba anneler oğlum 4 aylık, birkaç gündür çok huzursuz elleri hep ağzında ama artık farklı hır sekilde emmek değilde çiğneme şeklinde ağzına parmaklarını ısırıyor. Başına gelen var mı sizin diş süreciniz ne zaman başladı bilgi verir misiniz
tugcely Balbebekimm evet canım diş olabilir ısırmakla başladı bizimde 5.ayda öyle yapıyordu 6.ay’da patlası dişi
yesimsenn Balbebekimm benim de bebeğim 15 nde 4 aylık olucak çok ağlıyor birde alt diş yeri beyaz olmuş eliyle oraya bastırarak kaşıyor sonra ağlıyor acaba siz naptınız aynı durum bende de var zor uyutuyorum hafif hafif ateş de çıkıyor
Balbebekimm tugcely Bizimki tam 4 aylık yani biraz erken başladık geceleri saat başı uyanıyor. Gündüz desen aşırı huzursuz ne tummy time ne oyun hiçbir aktivite yapamıyoruz varsa yoksa ellerini kemiriyor
tugcely Balbebekimm Erkenden olabiliyor canım kıyamam diş kaşıyıcısı vardır o da iyi gelir arada calpol de verebilirsin sakinleşir birazda olsa
Balbebekimm tugcely carpol ver diyor kayinvalidem de ama daha çok küçük ya böbreklerine kıyamadım yani cumartesi doktora götüreceğim bakalım doktor ver deerse veririm artık. Hiç sorma onun acısına ben ee uyuyamıyorum günlerdir artık kör oldum
tugcely Balbebekimm Yok canım benim olur mu calpolden bişey olmaz aşılardan sonra vermiyor musun zaten calpol verilir içebilir sorun olmaz
tugcely Balbebekimm Balbebekimm Sağlık ocağındaki hemşire hiç söylemedi mi aşılardan sonra olsun diş sürecinde olsun verilir daha da rahatlar çocuk
tugcely Balbebekimm Kıyamam patlama sürecinde dişi demekki kyamam sana da güzelce uyur da dinlenirsin inşAllah sende
Balbebekimm tugcely bizim ebeler sadece ateşi olursa ver çok iyi bir şey değil ilaç vermek dediler o yüzden de hiç vermedim ateşi olmayinca
tugcely Balbebekimm Sürekli değil canım çok huysuz olduğunda dişleri çıkmaya başladığında patladığında ağrısı olcak mesela arada verebilirsin
tugcely Balbebekimm yinede sen bilirsin tabi canım ama çocuk çok huysuz olduğunda çok ağladığında falan verebilirsin
Balbebekimm tugcely tamam canım çok teşekkür ederim aklımda olacak dayanamazsak sakinleşmek ne kadar verebilirim yani hiç bilmiyorum