Leylus Huma_kus34 yani ben çok korktuğum için 2 dogumdada genel anestizili oldum ama 2 digumdada doktorum ısrar etti uyanık olmam için işte sütun hemen gelir en ağrılı süreci hissetmemiş olursun falan dedi ama kabul etmedim😬
Huma_kus34 Leylus ay bn normal hıc biesey ypılmadan normal dogurdum oyuzden o acıları cekmek istemıyorum kolayı nyse o olsun istıyorım
pearlmomy Huma_kus34 yani ben standart paket istedim. Anne bebek ürünlerinin olduğu güzel bir çanta ve elimle bize akşam yemeği hediyeydi.diğer orta ve üst paketlerde ekstra fotoğraf çekimi,kuaför,oda süslemesi falan var
Yusufagahinannesi Huma_kus34 medipol tarzı hastaneler 40 bin bandındaymış sanırım bi kaç ay önce arkadaşım doğum yaptı. Ama acıbadem liv memorial bunlar ülkenin sağlık manasında en iyilerinden bu yüzden fiyat skalaları x3 ×4
s7k7 Huma_kus34 ben Ataşehir Acıbadem’de epidural sezeryan yaptım ve ilgi alaka gerçekten o kadar iyiydi ki memnun kalmamak mümkün değil,öneririm:)
Huma_kus34 s7k7 eşim benden bıtane daha cocugumuz olsun istıyo bnde hıc oralı olmuyorum 😅 oda işte en iyi hastende dogumunu yaptırıcam gıbı seyler teklıf ettı arayıs ıcıne girdim oyuzde bakalım 😅