kubra00k melikeurasinceli mamajoo bana hediye gelmişti duruyordu evde. Son çare onu denemiştim almıştı şaşırmıştım . Sonra baktım ki onun emzik kısmı yumuşacık. Bazı bebekler böyle takıntılı oluyor☺️ yenidoğan biberonuydu canım. 9 aylığa kadar onu kullandı. Sonra onun büyük boyunu aldım yine mamajo.. büyük boyunu kullanıyor şuan oğlum 16 aylık
rumeysa51 melikeurasinceli benim oğlum da sadece mamajoo kullanıyor yani ters çevrildiğinde 1 damla 1 damla az az geliyor
bebeklianneee melikeurasinceli benim kızımda hiçbir biberonu kullanmaz akıtmaz bardak kullanıyor sadece deneyebilirsiniz ev dolu biberon bu yüzden doktor bunu önerdi bunu kullanıyor suyu da pipetli bardak aldım onunla içiyor
melikeurasinceli bebeklianneee bizde pipetli bardakla deniyoruz artık ama memedeyken aktif emen bebek pipetli bardağa gelince yavaş yavaş anca içiyor
Asyaveannesi04 melikeurasinceli ben mimijumi kullandım kızım asla ne emzik ne biberon almadı kaç tane denedim işe başlayacaktım 50 poşet sütüm vardı ama içiremiyordum tavsiye üzerine aldım tutmuştu çok şükür
melikeurasinceli Asyaveannesi04 mimjumi yi üstte de yazdılar. İnternetten baktımda comotomoya benziyor gibi. Muadili comotomo olabilir mi? Satışı yok çünkü
aybkm melikeurasinceli ben direk comotomo verdim 1 kere lansinoh vermiştim olmadı bende sevmedim patır patır akıyordu
melikeurasinceli aybkm neden biberon reddi yapıyor onu da anlamadım. Sütün hızlı gitmesi, biberonun yavaş akması mı. Biberon ucu mu. Hiç bilmiyorum
Asyaveannesi04 melikeurasinceli melikeurasinceli yok benimki öyle değil anne memesine en yakın biberon o dediğinize baktım şeffaf dolap uygulamasından sıfır ürün olarak bulabilirsiniz satanlar var
melikeurasinceli bebeklianneee acaba neden böyle oluyor ki. Sütün tadı mı değişik geliyor. Ya da ben verince bende meme olduğunu bildiği için mi içmek istemiyor diye düşündüm
cansu154 Bende biberon arayışındayım 10 aylık bebegʻhimm cicco dan sora lansinoha geçtkm kabul etmiyor kendinden bol aksın istiyo chicco gibi çevirince akan başka muadil biberon var mı ?