Kupeklergiremez acemianne2832 gunesinannesiiyim fatmakesenoglu1 minikkurabiyee burcuu90 ben tam net hatırlamıyorum inanın ama numarasını vereyim işinize yaracaksa +90 (212) 324 67 84
Melikemg Kupeklergiremez bende o iş bakmistim fakat kariyerde öyle bir başvuru yok başka nerden başvuru yapılabilir çalışmam lazım lütfen fikir verin tam da bu konuyu düşünürken post açılmış
Kupeklergiremez Melikemg inanın hiç hatırlamıyorum bir kaç yerden yapmıştım instagramda sanırım sponsor hikayelerde karşıma çıkmıştı ve öyle aradılar beni numara da buydu +90 (212) 324 67 84 belki işinize yarar ☺️
masterchefiniz Kupeklergiremez o da aynı yazışmadada kaç dk da yazdın müşteriyi kaç dk beklettin . Oda anlık düşüyor ekrana hatta 2 müşteri veriyorlar bazen boşta kalma diye . İnşallah yapabilirsiniz çok zor.
Alya-Sena masterchefiniz bzm projede hepsijet chatte calisanlara 3 kisi birden veriyorlar oda asiri zor
Kupeklergiremez masterchefiniz evet haklısın canım ben annemi bakıcı olarak tutacağım için rahat olurum alıştığım bir iş önemli olan benim için sesin yansımamasıydı alışınca insan yapar ya
emirasafyrgnc Maddiyatçını bilmiyorum ama ben evden şal eşarp satıyorum . E-ticaretten yakın çevreme felan . Bu ara elimdekileri yeni başlayanlara toptan gönderim sağlıyorum. Kendimde hamilelik döneminde başladım çok fazla bunalıp sıkıldığım için başlamıştım.
Alya-Sena Kupeklergiremez trendyolun kurumsal tarafi degil ozmn bu araci firmadan basvuru olmus trendyol instagramdan is ilani vermez. arastirdinizmi iyice dolandirici cikmasin
Kupeklergiremez Alya-Sena hatırlamıyorum hangi siteden başvuru yaptığımı instagda başvuru lğnki de vardı sanırım araştırdığım için malum telefonlar hep dinlendiği için instagrdamda karşıma çıkmıştı ama galiba kariyer.net sitesinden yapmıştım dolandırıcı değildi ya çünkü şuan ablam da yarın başlıyor işe bu numarayı verdim ona öyle araştırıp etti başlıyor yarın homoffice olarak çalışacak aylık da asgari ücret olucak mesailerde ek olarak olucak
Kupeklergiremez Alya-Sena evet canım kurumsal numarası değildi çünkü adam bana dedi ki biz başvurumuz alıcaz hangi firmaya ihtiyaç varsa ona göre size bilgilendirme yapacağız belli başlı bilinen platformların ortak olduğu bir firmaydı sanırım adı da wephelpdi Van da şirketleri var
Alya-Sena Kupeklergiremez anladm bende oyle bir firmada calisiyorum kurumsal yerlere eleman yerlestiriyorlar filan iyi hayrli olsun