suhedaaaaa Azra00 Evet ya açıklama yapanlar var. yiyebilirsin ne var bunda falan diyenler. haklılar tabii kürk mevzusu yüzünden burada saatlerini harcamamışlar benim gibi 😂
_Goktugunannesi__ suhedaaaaa Şuan kıymalı makarna yapıyor olmam fixtir eşimle her gece 12 1 civarı her gece olmasa bile 2 3 günde bir salçalı makarna yaparım üzerine yoğurt döküp yeriz kime ne makarna fakir yemeğiyse midemin penceresi yok kimse ne yediğimi görmüyor
ekimkizi_ htice2909 ayy ben kaçırmisım orayi yaa biraz ayri kalinca forumdan olaylara fransiz kaliyorum😀
Cicektebenimcicekligunlerde maysamoms33 Kısır bende her hafta yerim. Cok kolay ve sağlıklı geliyor. Salata turu herseye okeyım.😀
maysamoms33 Cicektebenimcicekligunlerde afiyet bal şeker olsun milli Salatam gibi birsey kısır benim için canim çekti yarın yapicam 😋😍
NariNariKiminYari suhedaaaaa abla ben her hafta makarna alamıyorum iban atim de makarna almaya gidim iki dk abshhahaha
Ogulluana suhedaaaaa ben de makarna severim fakirim falan ama yurtdışı tatillerinde iyi bir alternatif yemek oluyor insana
ZeydsMom ekimkizi_ kocam milletvekili cok zenginiz gun asiri kurk aliyorum degisik degisik giyerim. 🥳