Halimeea suhedaaaaa herkesin yemegı sevdıgı şeyler farklı bence normal sızın makarnaya aşkınız . Bende sarma çok severim her gün olsa yapıp yerım de esım sevmıyor 🥲 2 haftada bır yapıyorum.
suhedaaaaa Halimeea Neee sarma sevmeyen birisini yemin ederim ilk defa duydum olabilir tabii ki bende bu arada üşenmesem her gün sarar yerim
ZeydsMom suhedaaaaa evet makarnayi fakirler yiyor. Makarna yemekten beyne oksijen gitmiyor. Kirmizi et tuketmek lazim. Elit tabakaya gelebilmek icin şart kirmizi et. Ben de kurk aldim kirmizi et yerken giyecegim az sonra.
Rez suhedaaaaa hahahahhahahahaah ben de çok severim eşim ne fakirsin der :))) saçma değil canım isterse onu yerim 😜
Rez suhedaaaaa ay kolay deyip geçmeyin valla sade değil sonuçta eşime yapınca jülyen et bırakıyorum, ya da tavuklu kremalı, mmm tereyağlı salçalı favorim tabi, :))))) demleme usulü de güzel oluyor, makarna ve türevleri salatalarını yazmıyorum bile😋
uykusuzanne__ Makarna seviyorsan her günde pişire bilirsin bunda hiç bir şey yok sevdiğin için yiye bilirsin
ekimkizi_ Makarna aşktır ya😀kim ne derse desin herkesin bir zevki var sonuçta şimdi yoğurtlu ustüne de pulbiber soslu bir makarna olsa da yesek😀(daha dün yememişim gibi😀)
ZeydsMom ekimkizi_ kocam milletvekili cok zenginiz gun asiri kurk aliyorum degisik degisik giyerim. 🥳
suhedaaaaa Rez Ben salçalı sarımsaklı da çok seviyorum. eşim onu beğenmiyor ama gerçekten güzel oluyor. Denemiş miydiniz
ekimkizi_ htice2909 ayy ben kaçırmisım orayi yaa biraz ayri kalinca forumdan olaylara fransiz kaliyorum😀
Sogukbaklava suhedaaaaa Makarna yemekten beynin durmuş aşağılamalarına hazır ol 😂😂😂 Herkes her gün et tavuk balık yiyemiyo😂
suhedaaaaa Azra00 Evet ya açıklama yapanlar var. yiyebilirsin ne var bunda falan diyenler. haklılar tabii kürk mevzusu yüzünden burada saatlerini harcamamışlar benim gibi 😂