allwrite rabia4207 bence Meryem çok güzel, çok kıymetli bir isim. Hiçbir zaman modası geçmez. Gerçi ismin modası mı oluyor, onu anlamış değilim ayrı konu. :)
VahsiKelebek_ rabia4207 nilsu koyacaktim kızım olsaydı ismini. İsterseniz koyabilirsiniz çok kibar bir isim
kurabiyevarsimitvar Hafsa kattık biz çok hoşumuza gitti. Ayşe Hafsa katabilirsiniz ya da Zeynep ve Betül ismindeki kişiler hep sakin ve zeki oluyor.
serguzesthanim rabia4207 Öncelikle hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🎀 Kızım olsaydı Asya koyardım. Ama Zeynep ismini de çok severim:)
rabia4207 Dmt-01 yok bulamadık daha önümüzdeki hafta kimlik çıkıcak ortada isim yok,inanın gönlümden Ayşeler Zeynepler geçiyor yeni isimleri sevmiyorum
rabia4207 Herkese çok teşekkür ederim istediğim isimleri tavsiye etmişsiniz müsait zamanda tek tek okuyup düşünüp bi karar vericem inşallah,antin guntin isimleri yazmamışsınız buna ayrıca çok sevindim 🌸🌸🌸🌸
Ozgur_mom rabia4207 Eğer kızım olursa adını Yağmur koymak istiyorum.Diğer beğendiğim eski isimler ise Zeynep Asya Mercan Leyla