nerminabs Kızlar beta hcg değerim 11.438 fakat doktor baktığında çok küçük bir kese dedi. 11.438 fazla değil mi küçük bir keseye göre??
Epifenomen-gkc nerminabs ikizde değer çok yükseliyor. Normalde 5 bin civarı minicik kese oluyor daha yeni oluşmuş. Aklıma o geliyor
pozitifanne06 nerminabs maşallah Allah bağışlasın yooo kese gorunduyse değer gayet iyi kalp atışını da duyarsiniz yakında inşallah. Ben 3000 ile gittiğimde keseyi gorememisti doktor.
nerminabs pozitifanne06 teşekkür ederim canım. Kalp atışını duyamadı. Ben adet olamıyorum diye gitmiştim doktor kese gördü ufacık bir kese dedi.
suhedaaaaa nerminabs Tek kesede de olabilir sanırım iki bebek. değer baya yüksek yani küçük bir kese için doktor ne dedi
nerminabs suhedaaaaa kan ver dedi sadece muhtemelen pozitif çıkar dedi ve en fazla bir aylıktır dedi. Hamilelere bakmayan bir doktor dediğim gibi. Çok da yorum yapmadı
nerminabs Geçen ay da dokuz gün gecikmiştim test yapmıştım negatif çıkmıştı. Dokuz günün sonunda adet olmuştum. Geçen ay hamileliğimin üzerine adet olduğumu düşünüyordum. Ama doktor küçük falan diyince tedirgin oldum. Kalp atışı falan onlardan bahsetmedi?
suhedaaaaa nerminabs Yok tekli gebelikti o yüzden diyorum yüksek sanki diye ama tabii en doğrusunu doktor söyler