tuzludakota 16momm öncesinde anne yada baba girsin sonra bebeğinizi alın belki oynayarak alışır tekrardan
NewMomm1 16momm küvete su doldurup kucağımızda ayaklarını suya sokuyoruz 😂 ilgisini çekecek şeyler veriyorum vs. Normalde benim oğlum suyu seviyor ama bu ara girdiği zaman ilk bi ağlıyor.
Ayla1225 16momm Öyle öyle bazen kendisi çıkarır bici bici der ama mesela dün ısrarla hayır dedi ben de sen hastasın seni yıkadığımda sümükler koşup gidecek onları kovacam iyileşeceksin rahatlayacaksın dedim ama ona ragmen ağladı.
16momm mucizemm94 karnı tok ama uykusu vardı evet ama uykudan değil gibi korkuyor gibiydi önceden öyle yapmıyordu çünkü
16momm kelebegiminannesiyim sizinki kaç aylık naısl yapıyorsunuz ben her gün yıkadım soğuklarla bir gün ara vermeye başladım suya da alışık ama çözemedim
kelebegiminannesiyim 16momm 17 ay 15 günlük canım. Benim kızım yanmıştı bundan birkaç ay önce. O zamanlar 2 hafta banyo yaptıramadık. O zamandan beri böyle. 2 güne bir yıkardım. Artık çok sık yıkamıyorum canım haftada 2 kez yıkıyorum O kadar