Caglamm123 Deletedmom115 aynı şekilde bende öyle yapıyorum 8bsylik maşallah 1 ayda 1 kilo 200 gram almış
Fkiklim Caglamm123 maşallah bakalım benım kız kaç aglıcak cok merak ediyorum bu ay tam bir ay vermiş olcam uyurken mi veriyorsunuz
Caglamm123 Fkiklim yok gündüz ara öğünde bide yatmadan 1 saat önce veriyorum bebeğiniz kaç aylık siz nasıl veriyosunuz
Fkiklim Caglamm123 5.5 aylık oglen bir defa ama az veriyorum ben cay tabagıyla 1 car bardagı su ile yapıyorum
Fkiklim [silindi] bebek tarhanasıda demek istemişim gene aynı seyi yazdım t9 sagolsun 🤣🤣🤣 o öyle düzeltmiş muhtemelen alısveriş listem ifşa oldu😝😝😝
FundaBilgin Bilmediğim için soruyorum annişler. Hani ilk ay sadece anne sürüydü? Veya formül mama? Ek gida için 4 ve 5. Aylar erken değil mi? Benim oğlum da 4 aylık olacak. Doktor yavaş yavaş tattır dedi ben de erken değil mi dedim bi şey demedi 🤷♀️
[silindi] FundaBilgin daha cok erken benim dr um 6 da başlamami istedi sütünle guzel doyduğu surece hc acele etme derim ben 5.5 aylikken yogurtla tadinlara basladim doyurucu sekilde birsey yedirmiyorum suan kahvalti veriyorum bide bazen pirinc unuyla yulaf unuyla meyveli muhallebiler yapiyorum ara ogunlerde bazende yoğurt bekle derim anne sütü en besleyici sifa ztn bunlari ztn yiyecekler
FundaBilgin [silindi] ben de bu düşüncedeyim emzirebilen emzirmeli bebek istediği kadar emsin inşallah 💙
Deletedmom174 Havva2763 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un 1 bardak su terryagini eritin unu kokusu çıkana kadar kavurun su ilave edin muhallebi kıvamına gelince 1 çay kaşığı pekmez ile tatlandırın bu gözle görülür şekilde bebekte kilo yapıyor. Kilo güzel bir şey değil bebeğiniz sağlıklı ise lütfen kilo olayına takılmayın. Bu yazdigim tarif kilo sorunu olan bebekler için bilginiz olsun
Ksd Deletedmom174 kızım 5 aylık kilo alımı az diye bizde ek gıdaya başladık bende verebilirmiyim acaba kızıma bu tarifi ?