[silindi] Fkiklim soda mi veriuorn kiz yiyor ek gida sabah yumurta sarisi labne yiyor ama skntmz gece😒
Fkiklim [silindi] bebek tarhanasıda demek istemişim gene aynı seyi yazdım t9 sagolsun 🤣🤣🤣 o öyle düzeltmiş muhtemelen alısveriş listem ifşa oldu😝😝😝
Havva2763 Hanımlar benimki mama grlmiyo süt alerjisi var diye keçi süyü olan hipp aldım oda fayda etmiyo hangi öaöayı vericem çok üzülüyorum oglum 4 aylık 5500 kilo
Dsedaa [silindi] evet tek yol o kalıyor galiba almayınca almıyorlar benim ki de beni emmiyor mamayı da uyurken zar zor içiyor ortada kaldım 🙄
1Dost Havva2763 kilo aldıran çorbalar var sadece zayıf bebeklere verilmesi gerekiyormuş demekki işe yarıyor. unu tereyağ ile kavuruyorsun sonra su ekliyorsun pişince içine pekmez katıyosun
Dsedaa [silindi] nuk kullanıyorum başka biberonkar denedim hiç almadı sonra nuk a alıştı içiyordu sonra içmemeye başladı Bi ara yine düzelir gibi oldu ama yine içmemeye başladı
aysenurzg Dsedaa benimki aventin kini kullanıyodu ilk zaman sonra almaz oldu. Lansinoh momma biberonu tesadüfen aldım pompanın içinden çıktı onu aldı . Anne göğsüne yakın yapıdaymış kılavuz da öyle diyordu . Ucu yumuşak yapıda sert plastikten değil
yasemnugr06 Hero baby nin sütlü yada sütlü muzlu pirinç unu var pişirilmeden yapılıyor kıvamını siz ayarlıyorsunuz biberon maması olarak da kullanılıyor şiddetle tavsiye ederim ben bazen biberonla bazen meyve püresiyle karıştırıp veriyorum
[silindi] [silindi] bende bakmistim onlara fakat iceriginde şeker gördüm sizin kullandiginizda var mi acaba
fatimas27 Havva2763 canim gorumcem veriyor baya kilo aldi ama onun kıvamını tutturmalisiniz cok kati ya da cok sivi da olmayacak