Saricizgilibeyazev Saricizgilibeyazev unların hepsini ayrı ayrı vereceksin . Gün içinde sabah istediğin undan mama yapabilirsin öğle ‘ akşam olmak üzere sana kalmış
CeyNur Havva2763 ben suyla pişirip içine lor peynir meyve falan katıyordum sizin hayal gucunuze bebeğiniz in de damak tadına baglı
Fkiklim [silindi] kaç aylık senin bebiş tatlım elma armut ni kerede muz denedim tam 5.5 aylık bide evde keçiboynuzu özü almısdım e bebekden pek sevmedi ama bi damla ondan cay tabagıyla oluyı öglen onu yiyo su içiriyorum üstüne de emziriyorum 3 saat öglen uykusu uyuyo🥰
[silindi] E-bebekte gogly marka muzlu pirinc unu var ben cok faydasını gördüm su ile yapiyorum gayette guzel oluyor. Yatmadan yediriyodum bayada tok tutuyor, uykuya hemen daliyordu.
Fkiklim [silindi] bende bakayım canım oda pişirelerek oluyo demi kaşık maması gibi degil benim kızım kaşık mama dahil tüm mamaları kustu en son pirinç ununu kabul etdi
[silindi] [silindi] bende bakmistim onlara fakat iceriginde şeker gördüm sizin kullandiginizda var mi acaba
Fkiklim Papatya-kiz bir cay bardagı su tatlı kasıgı kadar diyim ama göz kararı katıyorum pirinç unu pişir canım Bayaa bebegin göre kıvamı ayarla katı olursa hemen su katıyorum içine e bebekden aldıgı bi pekmez var bi damla veya elma armut veya muz püre yapıyorum karıstıyorum veriyorum bazen sadece veriyorum öglen zaten doymuyo onla gene emiyo 🥰 sonra ama su içir cay kasıgı ile su da veriyorum üstüne
ozge3747 Havva2763 Pirinç unu ve suyun hiçbir besin değeri Yok. Çocuğa vitamin katkısı sağlamaz, midesini şişirmekten ve kof kilo yapmaktan başka işe yaramaz
[silindi] Fkiklim evet pisirilerek yapiliyor bende ogluma 4 aylık tan itibaren veriyordum mama ile beslendigi icin. Suan 19 aylik arada aksam yemegi yemedigi zaman hala bile veriyorum.
[silindi] Fkiklim 5.ay 10 gunluk tek meme emiyo ek gidaya geçtik doktor mamada ver diyor ama kabul edmiuor tek memeylede doymuyo
Fkiklim [silindi] aynen benımkide bütün mamaları kustu benim memem kesildi tek meme kaldı sütü baya gitti bende bir ay sadece 300 gram almısdı verdim artık pirinç unu yedide 1 ay böyle arada denedim 500 gram almıştı 5 aydan sonra hergun veriyorum cok degil ama 24 nde tekrartartılcak bakalım kaç almış
Meliselis [silindi] merhaba nasıl veriyorsunuz acaba benim kızım da mamayla besleniyor 3 ay 8 günlük 4 aynını doldurunca bnde vermeyi düşünüyorum
Fkiklim Serpilgmss Dr otken almısdım canım tek kullanımlıklarda ama bir bayan e bebek de muzlusu var yazmış ona bakcam 🥰
Fkiklim Serpilgmss cay bardagı ile su suyu beyaz yapcak kadar unu katıyorum pişiriyorum içinede zeytinyagı koyuyorum biraz. Birazda elma armut püresi koyuyorum
Ikraelisa35 Ari mamanin pirinc ununu kullanan varmi ve mama gibi sulu nasil yapiyosunuz bilen varsa yazsin lutfen