Babykaan Kizlar doktor banada sütlü pirinc unu muhallebisi onerdi ama keçi sütü dedi, hangi markanın urunleri keci sütlü öneriniz varmi, hepsinse sütlü yaziyor ama ne sütü?
AdAyza BrcnBlgn gastroentrolojiye gittiniz mi?doktor mamaya rağmen kilo alamasa sizi gastroentrolog görmesi lazım demişti
BrcnBlgn AdAyza ilk gastroenterolojiye gttik zatn alerji tanisi koyup alerji bolumune yonlendirdi suandada alerji uzmani kalori icecegi verdi bakalim bi deisklk olcakmi
Yusufalim BrcnBlgn kalori icecegi nedir bizde alerji dr ve gastroya gdyrz bnimkide 7 bucuk aylik acaba icecek nedir benimkine olirsa bende sorayim dr arayup
PnrTurK Havva2763 benimde oğlum aynıydı reflüsü vardı ek olarak anne sütünü devam ettim mama olarak hipp alıyordu sonra gece cok sık uyandığı için eee tabi yer yemez kusunca aç oluyordu dolayısıyla neyse yengem kalk markete gidiyoruz dedi gittik hero baby sütlü pirinçli kutuda mamasını aldık 5 aylıktı deliksiz uyudu o gece artı kusması cok azdır ogun neyse 15 güne bütün reflüsü alerjisi geçti ve cokta iyi kilo aldı ilerleyen aylarda en güzel tarafıda biberonda hazırlanıyor Dr a söylediğimizde emzir ve hero baby ver devam sütü kullanma dedi 12. Aydan beri artık arı mamaya döndük ama artık oda doyurmuyor kiloda hiç sıkıntı yaşamadık
As_1 Havva2763 nasıl yapılıyor o mama banada ogretirmsnzz bide 4 aylık bebek için erken dglmi ek gıda
Fkiklim As_1 bir cay bardagı su 1 silme kasık pirinc unu canım karıstır ocakda pişir cay kasıgı zeytınyagı koy içine elma armut püresi koy veya muz tad versin diye karıstır yedir kaç aylık bilmiyorum ama bızım 5 ay 18 gunluk oglen verıyorum sadece 6 aylık oldumu 2 ögün farklı seyler vericem
PnrTurK Havva2763 o kısmına bişi diyemeyeceğim Bi devam sütü ile içeriğini karşılaştırsan aslında daha mantıklı aynısının meyveli yulaflı vs olanları da var ama içinde hiç süt varmı bilmiyorum cnm
BrcnBlgn Yusufalim Onu dr verio canm beslenme sonrasi icecegi iciriosun kalori saglio 1 sisesi 200 kalori kilosunun azligina gore gunde kac tane verceksen hesaplayip verio sen alamiosun rapor cikartio birde bebeginin persentil tablosunun altina dusmesi lazim %10 luk gruptaysa bile vermiolar icinde sut proteini bulunuo heyet toplanio riskleri goze alip onay veriolar 3gun deniosun alerjik reaksion soz konusu olmazsa raporlanio benm kizomda coklu gida alerjisi var herseye reaksion gosterio...
Havva2763 Yusufalim BrcnBlgn bu mama nasil alerjik benim oglumdada sut alerjisi var ne vericem bilmiyorum ek gida olarak mama hipp veritorm ama yine yüzünde kızarıklık varr
aysenurzg Dsedaa benimki aventin kini kullanıyodu ilk zaman sonra almaz oldu. Lansinoh momma biberonu tesadüfen aldım pompanın içinden çıktı onu aldı . Anne göğsüne yakın yapıdaymış kılavuz da öyle diyordu . Ucu yumuşak yapıda sert plastikten değil