Fkiklim Ecmayz yogurt 1 kasık kendim yaptım cok az muz ve pekmez koydum zaten cok güzel di tadında bi kasıkdı yarısını yedi sevmedi sevemiyo naparsam
PonciKom Havva2763 ben yulaf unu ıcıne elma muz armut atıyordum kızım 9. ay aşısı cıktı ya 10.500 kılosu cıktı 10700 idide kış oldugu ıcın 10.500 saydılar ustundekıler kalın diye . pirinc hnj yerıne yulaf unu daha iyidir
[silindi] PonciKom yulaf unu kullaniyorum bende kokusu cok agir pisirincede acimtirak tadi var yiyor kızım ama meyvelerle tadini aldiyorum biraz napim yinede pek etkilemiyor
PonciKom Havva2763 4 aylıkmıs bebegnız ama smdı gördum bız 6 aydan snra yedirmeye basladık belkı ağır gelır baska mamaları dene devam sütlerini bencee ek gıdadan ınce onları dene
[silindi] Yusufalim uzerine pekmez ceviz falan eklerseniz evet yararli ve kilo yapabilir ama tek basina kilo yapmaz . Ben bu sekilde verdigim icin evet faydasini gordum
AdAyza BrcnBlgn ahh bu alerji ahhh , Mama veriyor musunuz?Alerjik bebeğe en kolay kilo aldıran şey mama
BrcnBlgn AdAyza Mama veriorum vermezmiyim ama kilo almio mamayida zatn 9 aylik 130 cc 3 4 saatte bi anca icio oda kavga dovus beslenme reddi olunca daha bi sknti oluo
Ksd Deletedmom174 kızım 5 aylık kilo alımı az diye bizde ek gıdaya başladık bende verebilirmiyim acaba kızıma bu tarifi ?
AdAyza BrcnBlgn gastroentrolojiye gittiniz mi?doktor mamaya rağmen kilo alamasa sizi gastroentrolog görmesi lazım demişti
Babykaan Kizlar doktor banada sütlü pirinc unu muhallebisi onerdi ama keçi sütü dedi, hangi markanın urunleri keci sütlü öneriniz varmi, hepsinse sütlü yaziyor ama ne sütü?
BrcnBlgn AdAyza ilk gastroenterolojiye gttik zatn alerji tanisi koyup alerji bolumune yonlendirdi suandada alerji uzmani kalori icecegi verdi bakalim bi deisklk olcakmi
Yusufalim BrcnBlgn kalori icecegi nedir bizde alerji dr ve gastroya gdyrz bnimkide 7 bucuk aylik acaba icecek nedir benimkine olirsa bende sorayim dr arayup