Buseveminikleri ezgiii12490 momfanti Soru dağılımları değişti öğretmenlik için eğitim bilimleri ve öabt yoğunlukta sorulacak ags sistemi geldi
Buseveminikleri momfanti evet benimde büyük problemim matematikti. Hatta kitap felan aldım çalışmaya başlamıştım. Yine var matematik ama konular azalmış.
Gul-42 Buseveminikleri cocuk gelısımı ve egıtım okul oncesınden farklımı yanlıs anlamayın bılmıyorum oglumun kreş ogretmenıde cocuk gelısımı ve egıtımı mezunu lisans oluyor yanı bölüm gıbı bırsey mı mesela ben ıngılız dılı ve edebıyatı mezunuyum formasyon aldım oyle bırsey mı
Buseveminikleri Gul-42 aynı bölümler ama okulönceciler eğitim fakültesi çocuk gelişimciler sağlık bilimleri fakültesi çıkışlı. Çocuk gelişimciler daha akademik ilerliyorlar. Ben formasyon aldım son sene.
bebeklerrr Buseveminikleri pegem iyiydi hocam ama 2016 senesi dersanesine gittim konu da çalışmadım hocaların notları yeterli olmuştu iyi bir puanla atandım tabi mülakat da bizim dönemde sıralamayı alt üst etti. İlk alan sınavı idi o yıl onu da dip not olarak eklemek isterim.
Buseveminikleri bebeklerrr meayay Bugün biraz kitap araştırması yaptım da pegem çıkarmış hemen. Benim hocamı beklerim diyordum ama pegemde aklımda şu an 😌
meayay Buseveminikleri ben 2017 de atandım pegem yayınlarıyla hazırlandım diye hatırlıyorum dershaneye gitmiştim