LadyGaddar Dedektifgadget Malzemeleri çabuk kırılıyor diye yorumlar okudum birde yüksek halılarda başlık dönmüyormuş sendede böyle bir durum oldu mu
Dedektifgadget LadyGaddar dönüyor canım ama şu eski halılarda iyi değil hiç kırılma olmadı haldir güldür kullandığım halde 😅
Mery103 LadyGaddar philips speedpro ben kullanıyorum attığınız resimde kırmızı olan çok memnunum ama başta kullananlar için bileği ağrıtabilir ağır gelebilir ama zamanla alışıyor insan bana şuan çok hafif geliyor elim kolum resmen
Mery103 LadyGaddar hayır hiç şikayetim olmadı hatta 2.kademe de çalıştırıyorum 2 kez süpürebiliyorum evi
MademoiselleZengin55 LadyGaddar Bu evet,bakalım nasıl çıkacak😁Eşim çok inceler öyle alır,iyidir diye umuyorum 😁
LadyGaddar Esoz1110 Aslında tek süpürge alacak olsaydım onu alirdim bende onu beğeniyorum ama evde bitane daha süpürgem var diye beni günlük idare edecek bişey arıyorum teşekkür ederim 🌸
Birdirbire LadyGaddar Philips kesinlikle önermiyorum çok çabuk kırılıyor ve garanti karşılamıyor benim 8000 serisi vardı onun yerine dyson aldım dyson öneri istemiyorsunuz o zamana bosch çift bataryalı ürünleri var onu öneririm ben ikisi arasında kalmıştım
LadyGaddar Birdirbire Evet yorumlarda hep bu tarz şikayetler var oyuzden kararsız kaldım teşekkür ederim
MademoiselleZengin55 LadyGaddar Cuma günü gösteriyor teslimat tarihi,gelir gelmez yazarım izlenimlerimi☺️
MademoiselleZengin55 LadyGaddar Bugün geldi benimki.Makine değil canavar 😁😁Sanki halı bugüne kadar hiç süpürülmemiş,o kadar ince temizledi valaha.Gözün kapalı al derim canım 🌸