serendipity16 Merhaba bebeğimin gözünde kanlanma oldu doktora götürdük bu damlayı verdi günde dört kere kullanın dedi ama saat aralığını söylemedi yani kaç saatte bir kullanmak gerekir bir de kullananlar kaç gün kullandınız yani geçince kullanmayı bıraktınız mı
zey0910 serendipity16 bize göz çapaklanması için verilmişti günde 3 kez dendi, kendim ayarladım saatlerni bazen kayma oldu, ama 5 günde geçti çapaklanma
ibildere serendipity16 benimde bebeğimin gözü kanlı ve çapaklıydı doktor verdi üç 4 gün kullandım geçti sonra bıraktım geçince bırakabilirsin demişti çünkü doktorumuz ama sabah öğlen akşam veriyordum ben
siyah0606 serendipity16 benimde bebeğimin gözünde kanlanma olmuştu ben günde 2 kere kullandım sabah akşam tarzında 3 4 günde geçti bıraktım direk kullanmadım
serendipity16 zey0910 mesela ne kadar saatte bir verdiniz? Sitede 6 saat falan yazmışlar ama öyle olsa günde 4 kez yetişmez
serendipity16 ibildere benimki günde 4 kere dedi ya belli bir saat aralığına bakmış mıydınız ? Şu an mesela 3 saat oldu vereli tekrar damlatsam mı
nurftma Sabah öğlen akşam 1er damla şeklinde söylemişti göz doktoru. Ilık suyla tek seferlik kullanılacak pamukla silmemi önerdi birde çayla da silebilirsin dedi günde bir iki defa
essnsr Bende günde 4 defa kullanıyorum 3 gün oldu tam geçti diyemem max 7 gün kullanabilirsin dedi doktorumuz Ben 6 saatte 1 veriyorum gece uyanıyor zaten ona denk getiriyorum 1 saat sapsa da önemli değil ona göre veriyorum bidahaki damlasını