Ogulluana cemreninannesi_ iç pilav, fırında hindi but, gavurdağı salata, kuru cacık, mezeler eşimde hazır alacak , tatlı olarakta Waffle. Kırmızı şarap içeriz büyük ihtimal
hndathn cemreninannesi_ 3 aıle toplanıcaz arkadasımda alkol olacagı ıcın balık 4 cesıt meze sarma pasta kuruyemiş meyve
asrinhatasi cemreninannesi_ çorba yok. Patates püresi ve et sote Havuç tarator Muhammara Ekşili arpacık soğan mezesi Kadayıflı muhallebi. Kuru patlıcan ve biber dolması yapacaktım ama yetişmez gibi.
cemreninannesi_ asrinhatasi bu menüye de kuru patlıcan ile biber çok yakışırdı 👍🏻👍🏻😍 bugünden yapsanız aslında yarın pişirirsiniz. Ellerinize sağlık şimdiden 💐
[silindi] cemreninannesi_ Izgarada Dana antrikot İçli kofte Rus salatasi Havuc tarator Cıg kofte Peynir tabagi Kuruyemis 😁🌸
Bebislerhakkinda Son dakika gelişmesi yaprak sarma yaparken salamura yapraklar yırtık pirtik çıktı şansıma zar zor sardım biraz 🤪😂
momikaa cemreninannesi_ kesinlikle herkesin eline sağlık o kadar hastayım ki yarına yemeğim olur mu acaba diye düşünüyorum
cLearQueen Dolapta tavuk var tarihi gecmesin diye onu yapcam. Yaninda bisey yok. Ne yemek yapmaya heves biraktilar ne de yemege
cLearQueen cemreninannesi_ ne guzel seyler yapip mutlulukla hzuurla ailenizle yiyosunuz. Kıskanmadım yanlis anlamayın özendim sadece. 😊 ben bana yuva olmayan bi evde anamdan babamdan uzak sadece yasamak icin biseyler yapip yiyorum yiyoruz yani
cemreninannesi_ cLearQueen Bu yıl size huzur mutluluk ağız tadı versin inşallah çocuğunuzla güzel sağlıklı bir ömrünüz olsun 🎄💐🎉