useruser0101 Kızlad merhaba kızım 14 aylık eski evimde klima vardı şuan taşındım klima ev sahibine aitti bende taşındığım evde mecburen ufo yakıyordum alamadım klima henüz daha sonra başımıza kötü bi olay geldi gece bi kalktım ki ufo yanıyor prizi erimiş korkudan kafayı yedim resmen o günden beri de yakmadım geceleri ısıtıcı kızıma kolsuz zıbın uzun kollu zıbın ve uzun kol alt üst bi pijama takımı üstüne de ince yani 3 tog kolsuz uyku tulumu giydiriyorum 2 tane battaniye ile örtüuorum oda sıcaklığı 18-19 derece oluyor geceleri kızımın heryeri sıcak ama burnu yüzü soğuk oluyor gece emmeye kalktığında çok şükür bu zamana kadar hastalanması ama korkuyorum bu aralar çok yağmurlu dışarısıhasta olurmu diye endişeleniyorum çünkü bildiğim kadarıyla oda sıcaklığı 20-22 derece olmalı doktorumuzada yazacağım sabahın beşinde yazıyorum size bunu dayanamadım size ilk sorim dedim
1zeynosileannis useruser0101 3 tog zaten yorgan gibi birde battaniye var üşümez tabiki oda soğuk olduğu için açıkta kalan tek yer yüzü soğuktur üşümüyodur gece için 22 derece sıcak oluyor zaten bişey olmaz 😊
Minel-inannesi useruser0101 nasil alisirsa oyle gider. Kisa kollu zibin, orta pijama, 2togdu yanlis hatirlamiyosam uyku tulumuyla 17 derece soguk odada yatiriyorum. Ensesi, göğsü sicak oluyo. Eli, ayagi, yuzu disarda oldugu icin haliyle bi tik soguk olabiliyo
funda94 useruser0101 bizim oda ısısı 24 derece yüzü burnu kulakları yine soğuk Enseye bakın soğuk değilse hiç bir şey olmaz Sabahları da odayı havalandırın yine Toz alerji yapmasın
Gzdnr17 useruser0101 hiçbir şey olmaz için rahat olsun çocuklar bebekler soğuk yerde çok daha rahat uyurlar zaten 3 tog uyku tulumu giydiriyormuşsun paşalar gibi uyur Benim evim 20 derecede sabit hep ve maşallah hiç hasta olmuyorlar desem yeridir ☺️
Minel-inannesi ikiprensesbebiss hayir ortunmez, ortmeye kalkarsanda uyanir aninda o yüzden uyku tulumuyla yatiriyorum 2aylikta kundaktan cikarttigimdan beridir☺️
useruser0101 Gzdnr17 ayy benim kızımda öyle öyle çok şükür yeni doğan dönemindede ben geceleri pek acmazdım oyle alıştı ama bir an korktum açıkçası dün baya soğuktu hava benim kızım 14 aylık maşşallah çok şükür rabbime daha bir kere bile rahatsızlanmadı 🤲
balporsugu7224 useruser0101 ısıtıcı su an kullanmıyor musun radyatör alabilirsin bebeğini ne kadar ortersen ört soludugu hava soğuksa sıkıntı olabilir bir iki saat birşey olmaz da bütün gece sabaha kadar bilemedim
useruser0101 balporsugu7224 korkuyorum kullanmaya klima alana kadar geceleri açık bırakmak istemiyorum ısıtıcıyı