serife_ynmz kizlar sezeryan sonrasi yan yatmaya kac gun sonra basladiniz.bugun benm 10.gunum yan yatmaya korkuyorum bisi olurmu diye
Misskokulum serife_ynmz hiç bir sey olmaz Allah’ın izniyle tam hatırlamıyorum ama ben 10 gunsonra galiba yatmaya başladım
Kusannesi serife_ynmz ilk haftamda yatanadım sızlıyodu suan yatıyorum 20. Gün. Ama hala yüzüstü yatmaya cesaret edemedim😀 dikişler geçeli çok olduda bazen karın içi acısı oluyo
Cennet-Kokulum serife_ynmz hiç bişey olmaz ben eve geldiğim gün yatmaya başladım ama ani hareketler yapmayın dikkat edin
Misskokulum serife_ynmz düşündüğümüz kadar hassas degil dikiş yerleri canm korkma ben de senin gibi düşünüyordum çok esnetme sadece kendini bir sey olmaz ben 15 gün sonra yüz üstü yattım 🙈😄
Gizemabc serife_ynmz eger sut veriyorsaniz memelerden dolayi yuzustu yatmak da zor oluyor. Ben de yuzustu uyumaya hasret kalanlardanim😅
Deletedmom411 Ben mecbur emzirmek için yan yattım daha ilk günden çünkü kucağıma alıp emziremiyordum dikişler acıyordu biraz iyileşene kadarda hep o şekilde emzirdim şükür bişey olmadı
Sevinc93 Ameliyatın 2ci gününden yan yattım, ilk defa duyuyorum böyle bişey) dikişler o kadar hassas değildir merak etmeyin
DBsvn serife_ynmz Sevinc93 ay bende o kadar özlemiştim ki yüz üstü yatmayı 3.gün yüz üstü yatmıştım öyle acımamıştı da🤭😂
Misskokulum serife_ynmz acıması normal hala yara taze benim 4 ay oldu yanlışlıkla bir yere çarpsam hemen agriyor