utkummm Oglum 11 aylik ben hala 0 6 aylik emzik kullaniyodum ama bi haftadir surekli agzindan düşürüyor 10 dk 20 dk ya bi acaba küçük geliyoda o yuzden mi düşürüyo buyugune gecmeli miyim basina gelen oldu mu
3kedili2bebekli utkummm e yani yüksek ihtimal küçük geliyordur ben ayı dolar dolmaz bir gece uyku arasında değiştirdim hiç öyle problem yasamadim
elftty Ay aynısının bı dsgni ben slrucaktim benimki yedi aylık ben 6 18 aldım.kullanamiyor oguruyor onda devam etsem sorun olur mu 0 6 ya dicektim aama ağzına giriyorya tehlikeli diye.korkuylrum küçük emzikten
Lavinia_- elftty bu bebeğinizin biraz da ağız yapısı büyük mü küçük mü ona göre almalısınız her çocuk bir olmuyor çünkü bazısı minyon oluyor ona göre hareket edin bence
elftty utkummm aslında tutuyorsa al canım daha iyi olur ama doktor önermiyor biraktir fişleri yamuk çıkar diyor ama blmyrum zor gbi
utkummm milav bizimkide kullaniyodu yeniye kadar ama artik cok dusuruyo 11 atlik olduk ya küçük geliyodur belki olmadi buyugu alir denerim iyi gelirse kullanirim iyi gelmezse bi sekilde emzigi biraktirmam gerekir ama emziksiz nasi sakinlestirirum hic bilmiyorum
utkummm Tusa_ ay ne bileyim 6 18 i tutmadi diye yazanlari gormustumde sipariş edeyimde inşallah onu o kadar dusurup durmaz🙏
Tusa_ utkummm ilk başta tutmuyo bende geçtim ona tutmuyo şuan ama gün içinde deniyorum elbet tutucak alışıcak öyle birden tutmasını beklememek gerekir büyük geliyo midesi bulanıyo ilkten
utkummm milav biraktirmak istiyorum dedinjz ya neden sizinkide mi dusurup duruyo uykusuna sorun mu yaratiyo yani o yuzden mi
utkummm ikiprensesbebiss aliyim buyugunu en iyisi inşallah tutar Peki soft ile air arasinda cok fark var mi biliyo musunuz soft kullaniyodum da airin gece parlayanini alsam cok farkli gelir mi yine mi soft almaliyim