Naciyeylmz Kızlar gardropstan fiyatlar pahalı die çocuğuma nemlendirici alım dedim orjinal kodu vs aynı ama kokusu var kokulu değildi benim daha önce aldım ve hiç nemlendirmiyor sipariside onayladım napicam ya bnde ağzıma geleni saydım eşime ne dicem 😔😔
evvreka Naciyeylmz ne kadardı ki aldığınız nemlendirici. Eğer büyük problem olacaksa eşinize orijinal olmadığını demezsiniz
153s34 Naciyeylmz orjinallikten ziyade tarihi gecmis olabilir mi eger acilmissa? Veya icerigi degissmis olablir? Ayrica ben hcbir kimyasal bseyi internetten almam. Trendyol hepsibrada vs den bile almam. Siz nasl guvenip de bide gardropstan aldnz sasrdim. Hele bebek icin,🤷🏻♀️
Naciyeylmz HeeSenCokBiliyon bu nasl yorum ya emeğin gitmesi nedir bilmezmisin belki son param o kadarm var nerden biliyonda konuşuyorsun
HeeSenCokBiliyon Naciyeylmz Allah ’ım ya ne alaka. Hayır kocan o senin gidip söyleyebilirsin böyle böyle diye emeğine bişey diyen yok madem öyle korkuyorsun eşinden hiç risk almayıp eczaneden alsaydın nemlendiriciyi
Poly-ana Naciyeylmz Hangi krem ne kadara aldın canım nasıl güvendin ya ben trendyoldan vs bile almıyorum o tarz ürünleri direk eczaneden alsaydınız keşke
Naciyeylmz HeeSenCokBiliyon bilmiyorum dimi almayı pahalı die kullandım uygun olmadimi cildine koyuyor siz ne abartiyorsunuz anlamıyorum bunu
Deletedmom_215 Naciyeylmz yanlış anlamayında krem ne kadar olabilir ki siz eşinize bu paranın hesabını vereceksiniz. Bir de bence bebeğin cildine kullanacağınız ürünleri güvendiğiniz yerlerden alın.
rainayaz Naciyeylmz kaç kişi hangi krem diye yazmış bu soruyu neden cevaplamamakta istikrarlısınız anlamış değilim. Doğruyu söyle eşine ne var ki bunda?
Birdurummuvar Naciyeylmz kremden şüphe duyuyorsanız direk çöpe atın ve yenisi alacak imkanınız yok ise maaşa kadar daha uygun muadilli kremlere bakın ne kremi pişik kremi mi vücut losyonu mu ? Bebek yağı falan kullanın losyon yerine .