mamameh Tosbaninannesi Poly-ana cocum birbalannesi099 2018 yılımda amelyat oldum 2022 yılında anne oldum 2 sene emzirdim. 5-6 aydır emzirmeyi bıraktım. Göğüslerim afedersiniz taş gibi. Amelyatla alakalı bişey sormak isterseniz cevaplayabilirim. Gayet güzel emzirdim ve sönme falan da olmadı bende
birbalannesi099 mamameh masalalh hicmi sarkma yada formunda sönme olmadı. Fiyatı neydi yaparken. Bide nerde hangi doktora yaptırdınız. Silikon lumu ?
v_gizems Tatlican gun Tatlican gunah diyenlere bakmayın cagimizda kari koca iliskisini etkileyen bisey onemli
Tatlican v_gizems Benim kocam birsey demiyorki ben burnunu yaptiranlarin guzel oldugunu gorunce kendim heves ediyorum ama gercekten gunah Saglik probleminde gunah olmaz birde eş durumunda ne olur bilgim yok
mamameh birbalannesi099 hiç sarkma olmadı emzirirken. 5 bin tl yapmıştım 2018 yılında mersin sistem hastnwainde.
yeso16 mamameh zorlukları hıc yokmu canım ? Amelryiat süreci ağrılımı çok hissizlik oluyor diyolar dogrumu ? Shshsh çok soru sordum kusura bakma 🥰
birbalannesi099 mamameh suan ne kadar acaba fiyatlar çok uyguna yapmışsın peki sence ozelemi yoksa devletteki yaptırmalıyım fark edermi
mamameh yeso16 zorluğu ilk ayağa kalkınca göğüs altında ağırlıktan dolayı dikişlerim ağrıyordu. Bikaç gün elimi yukarı kaldıramadım. Ama 4. Gün işe başlamıştım. 2 gün önemli sonrası sezeryan gibi. Bence sezeryan daha zordu. Tek sorunu ilk göğsüm süt dolduğunda yaşamıştım. O kadar gergindi ki göğüslerim ucu çıkmamıştı bebeğim emmesi için. Ama hiçbirşey kulllanmadan ucunu bebeğim kendi çıkarabilmişti. Birde hissizlik ilk yıl oldu. Uyuşuk gibiydi göğüs ucum ama dokununca hisswdiyodum tabi. Emzirme acısını da yaşadım. Hissizlik olsa onu da hissetmez rahatca amzirirdim. Kapak krem baya kullanmıştım emzirmede
mamameh birbalannesi099 ben yaptırdığım zaman dolar 6 tl idi. 850 dolara yaptırmış oldum. Şuan 30 bin yani. 5 bin diyince çok ucuz geliyor ama o zamanda ucuz değildi. Devlete hiç gitmedim direk özele gittim ben. Doktoru iyi seçmen önemli. İstediğin cc yapabilecek mi. Yada sana uygun mu bu önemli
birbalannesi099 mamameh kız estetik merkezine sordum 120 bin dedi bikac ay sonra 150 bin olcakmis devlete gidip bi sorayim ben
mamameh birbalannesi099 hangi şehirde bu fiyatı verdiler. Mersinde özel hastenede bu kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum. Bu amelyat için şehir dışından fiyat alanlar ve yaptıranlar var. Bizim bi tanıdık osmaniyede yapmıştı.
fthk Poly-ana 10 yıl önce yaptırdım, evet ameliyat çok zor ve ilk 1 hafta gerçekten zor çünkü yatamıyorsunuz ya da yatınca kalkamıyorsunuz ama sonrası için değer. ömürlük bir şey sonuçta
mineksu gamzesameturkoz Göğüs estetiği slikon ya da toparlama farketmiyor sonrası en zor operasyon.Hastane boyunca ağrı acı çok yok fakat eve geçince mutlaka refakatçiniz olmalı.Kol kasları göğüs kaslarıya birlikte hareket ediyor o yüzden kendiniz tuvalete gittiğinizde bile kıyafetinizi indirip çekemiyorsunuz.Kendiniz yemek yiyemiyorsunuz.Yani kollarınızı 1 hafta boyunca kullanamıyorsunuz.İnsta da önüme bazen ameliyatsız enjeksiyon göğüs dolguları çıkıyor ama ne derece kalıcılığı var ürün içeriği nasıldır bilemiyorum.Bi araştırın bakalım.
mineksu Ayrıca insanın psikolojik olarak etkilenmesine sebep olan bir anormallik veya fazlalık bulunursa, bunun ameliyatla düzeltilmesini fıtratı bozmak değil, bir tedavi, normalleştirme işlemi olarak görmek gerektiğin düşünüyorum.