tantuniayrangerisiyalan Bebekleriniz gece terleyince napıyosunuz uyandırıp komple üst mü değişiyosunuz? Ben değişince uykusu komple açılıyo çok kötü ağlıyo böyle uyumak da hasta mı eder ? 27 derece oda üstü de normal ince pijama. Bazen örtüsünü örter yine de hep terliyo….
Dolores tantuniayrangerisiyalan eviniz çok sıcakmış ya gerek var mı bu kadar sıcağa. Terlerse tabiki değiştiririm uyandırmadan.
Duriskonunannesiii tantuniayrangerisiyalan benim büyük kız naoarsak yapalım hep terler yaz kış öyle zaten üstüne de bir şey ortturmez , çok terlerse degisiriz tabiki ,uykusunda onunla konuşurum yönlendiririm o da uyumaya devam eder bir yandan bana da yardımcı olur
Mrcasl-1 tantuniayrangerisiyalan Eviniz çok sıcak 22 23 max 24 bunlar ideal dereceler terleyip teri üzerinde kurursa hasta olur maalesef..
Tatlican tantuniayrangerisiyalan Kizzzz yeni dogan bebek bile 25 derecede dursun demisti hemsire 27 çok fazla sen o ısıyı düşur valla hasta edersin Nekadarlik bebe Ben eve derece almistim 2 kilo 300 grm dogdu O osida hic hasta olmadi
tantuniayrangerisiyalan Dolores Üstünü ben örtüyorum yarım saat sonra açıyor ya da örttüm diye ağlıyor o yüzden bari oda sıcak olsun dedim. Uyku tulumunu da ben beceremedim onda daha felaket terledi
tantuniayrangerisiyalan Duriskonunannesiii kaç yaşında benim 17 aylık valla kıyameti koparıp geri çok zor uyuyo
Dolores tantuniayrangerisiyalan bizde de aynı sorun vardı tavsiye ile 1 tog aldım ince pijama ile giydiriyorum üşümüyor da terlemiyor da odası 23 derece
Duriskonunannesiii tantuniayrangerisiyalan bebekliginden beri degisiyoruz suan 4,5 yaşında ,konuşarak yapıyorum ,sonra yine uyuyacaz diyorum . Tuvalet eğitiminde de gece böyle tuvalete goturuyordum misal
tantuniayrangerisiyalan Mrcasl-1 şuan hasta zaten ben mi böyle hasta ediyorum acaba ama üstünü örtmeyor hiç. Hatta 27.5 derece şuan oda
Mrcasl-1 tantuniayrangerisiyalan Çok geçmiş olsun terleyip üzerinde kuruyodur muhtemelen soğuktan korkmayın sıcaktan terleyip üzerinde kuruması hasta ediyor evin derecesini 24 e çekmeyi deneyin sık sık kontrol edin üzerini açıp açmadığını sırt ve göğsünden üşüyüp üşümediğini kontrol edebilirsiniz evin sıcaklığı kalitesiz uykuya da sebep oluyor çocuklarda
aybarsmom34 tantuniayrangerisiyalan Yanlış anlamayın ama sanırım bilmeden de olsa siz hasta ediyorsunuz bebeğinizi. Terleyip, teri üzerinde soğuyan bir bebeğin hasta olmaması kaçınılmaz bence. Eviniz çok sıcak, biraz dereceyi düşürseniz ? Üzerini örtmüyorsa uyku tulumları var onları deneyin
tantuniayrangerisiyalan Tatlican Valla dediğim gibi üstünü örtmeyor diye bu kadar yüksek. Hasta zaten 😥
tantuniayrangerisiyalan aybarsmom34 Şimdi üstünü değişip oda kapısını açtım biraz sobayı da kapattım umarım tuttururum artık şu sıcaklık ayarını 🤷🏼♀️
civciv53 tantuniayrangerisiyalan eviniz baya sıcak biz termometreyi 24 de tutuyoruz 23.5 ile 24.5 arası oluyor ev fazlası değil. Onda bile bazen gece terlemiş oluyor bebeğim
Sedagenccc 28 derecede tek tişörtle yatarsa terlemez tabi.. ama pijama örtü vs varsa dereceyi 23 24 olması ideal teleyip soğudugu için hasta olur
AnnaGloria tantuniayrangerisiyalan evimiz öyle sıcak değil üşümüyoruz ama öyle incecik de giyinemiyoruz uyku tulumu ile yatıyor hiç terlemiyor ısınızı düşürürseniz rahat edersiniz
tantuniayrangerisiyalan AnnaGloria valla bende de bi tulum var ama kaç tog yazmıyor. Bi kere incecik pijamayla giydirdim 1 saat sonra mı ne baktım sırılsıklamdı soba falan da açık değildi odada. İçine sadece atlet de giydiremem ben üşür diye korkarım
civciv53 tantuniayrangerisiyalan zıbın üstüne tulum giydiriyorum üstüne ince polar battaniye örtüyorum canım