edizinannesiii Kızlar tahtakurusu buldum bugün ilaç yapıcam ama ilaçtan sonra napsam yenilemez ne kullanayım ne etkili bilen var mı ?
elifclk2506 edizinannesiii en korktuğum şey böceklerdir karıncadan kelebekten bile korkarım başıma gelmedi ama gelseydi hemen çöpe attırırdım ben elleyemem çünkü
cansuyamann ecrinbebe edizinannesiii Yesilmavi HE-SEN-COK-BILIYON mervee345 elifclk2506 iki_prensesannesi Deletedmom_897 Eda6714 Egemmmm edizinannesiii Bu tahtakurusu mu
edizinannesiii HE-SEN-COK-BILIYON bende ilaç sıktım bakalım yani aslında bir tane gördüm ama huylandim işte ne var ne yok attım makineye temizledim
Yesilmavi edizinannesiii kurtulamadım. Ayda bir tek çıkıyor ben anlamadım binadan mı geliyor nerden geliyor. Bir haftadır bacaklarımı yiyor bulamadım bu sefer nerede olduğunu
HE-SEN-COK-BILIYON edizinannesiii iyi yapmışsın çok çabuk yuva yapıp hızlı şekilde çoğalıyorlar zaten çok zor hele ki ısırınca çok fena kaşınıyor
edizinannesiii mervee345 hemen bı tane gördüm sonra bütün evi taradım karanlıkta baktım başka yok bulduğum odaya ilaç sıkıp kapattim tasinali bir sene olacak hiç görmedim şimdiye kadar nerden geldi bilmem
edizinannesiii elifclk2506 neyi attiriyim bacım televizyonu mu orta sehpayi mi haliyi mi L koltugumu yani mecbur ilacladim bir tane gördüm beni yemiş şükür oğlumda bişey yok onuda tedbir amaçlı ilacladim değilse kim ister evinde haşere 🙁
mervee345 edizinannesiii aynısını yaşadım sıkmadığım ilaç kalmadı önce bi ölüyor görünmüyorlar sonra tekrar başlıyorlar kolay kolay tükenmiyor vallahi Allah düşmanımın başına vermesin ben bu yüzden evden taşındım iki gün içerisinde ev bulup kaçtım
edizinannesiii Yesilmavi Önceki eski evimde vardı ama esyalarimda hiç görmemiştim dün oğlumun mama önlüğüne gelmiş şükür çocuğumu yememiş birazdan o odayı dip bucak köşe aklayip paklayacam
edizinannesiii mervee345 kız ev daha 10 yıllık bile degilki yepyeni ev nerden geldi bu meret ya moralim bozuldu huy kaptım valla
iki_prensesannesi edizinannesiii en iyi çözüm evden çıkmak. Yada tüm eşyaları tamamen ev ile birlikte ilaclartmak kız kardeşim öyle yapmisti sonra baş alamadılar ☹️
edizinannesiii iki_prensesannesi annemde öyle yaptı ama adam beş bin lira aldı şu anda bu parayı veremesekte bulduğum odayı ilacladim temizliycem her yeri didik didik ettim odayı başka bulamadim da bir tane gördüm
Deletedmom_897 edizinannesiii Her yeri ilaçlatin bence görmesiniz bile her yere yuva yapabilirler çabuk çoğalıyoruz bide bizim bi akrabanın başına geldi kadın kaç kere ilaçlama yaptırdı en sonun da eşyalarını değiştirdi
edizinannesiii Deletedmom_897 yeniden görürsem öyle yapicam şimdi bir tane gördüm başka görür fark edersem her yeri ilaclaticam