Husnur tantuniayrangerisiyalan bende öyle düşündüm ama iyi bi tv değil yoktur diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum olabilir de servisi aradım yazılım güncellemesi yapıyordur muhtemelen o zamanlar kendi açılıyormuş güncelleme yapabilmek için
asam Husnur ayni durumu bizde yasadik gecen iki gece uyandim saat 2 de tv acikti esim kapatti sabah 5 te kalktigmda tv yine acikti bi ariza var ama anlamadik iki gun ust uste yasayinca fisi cekip yatiyorum artik 🤷♀️
lceLady Husnur Korkmaniza gerek yok Annemin televizyonuda kendi kendine açılıyor Kullanmadiginiz zaman fişten cekin Muhtemelen ana kartinda sıkıntı var televizyonun
goldengate Husnur bizimde basimiza cok geldi bu kumandamiz hassas,kendi kendine aciyor tv yi birkere yanimdada olmustu ozaman anlamistim kumandadan oldugunu yoksa bende senin gibi korkmustum😂
Husnur Kızlar vestelin servisini aradım yazılım güncellemesi yapıyordur muhtemelen dedi güncelleme yapılması için kendi kendine açılabiliyormuş birde odada başka vestel ürün varsa o bile harddiskini etkilermiş yani ilk defa duydum ama başına gelen varsa bilgilendirmek istedim
Husnur Gzd3264 servisi aradım yazılım güncellemesi yapıyor olabilir dedi güncelleme yapabilmek açılması gerekir dedi
maygirl Husnur fis takilinise wlektrk hdip gelmesnden bazilari acilabliyor.twnin kzellgi bu baska bseye yormayin ya:)fisi cekin dahaniyi olur
tugba825_ Husnur bizde 101 den almıştık tvyi bizimki de ara ara kendi kendie. Kapanıyo bence kendinizi boş yere korkutuyosunuz elektronik alet sonuçta arıza yapiyo demekki fişini çekin açılmaz
tontis Husnur tv nin ayarlarını bir kontrol edin bizimkide öyle geceleri açılıyordu ayarını açmışız ondanmış bulup kapattık birdaha olmadı
Duriskonunannesiii Husnur bir ayarı var ,elektrik gidip gelince o ayardaysa kendi kendine açılıyor , bizim de çok oluyordu tek başıma oluyordum evd ebir de düşün bu TV ye nolmus diye ödüm kopuyordu sonra eşim söyledi 🤣