bsrblr amansallagitsin bıde azıtro dıye bı amtibıyotık verdı 5 gun yarım kaşık ıctık surup bıtmedı ve hastalık gecmedı gecene kadar kalan şurubu versem sıkıntı olur mu
melkrtl merwezeyno öksürüğüne burun akıntısına iyi gelir mi acaba sabah akşam versem?😊😊 kaç gün kullanabilirim sabah akşam
bsrblr merwezeyno Bızım de 11 aylık çok dırendım ama agır grıp oldu eczacı da doktorda ver dedı günde iki kez bırer çay kaşığı verdım bugün besıncı gündü bı daha vermeyım mı daha grıbı tam olarak gecmedı
merwezeyno Evet burun akıntısı ve gribal durumlarda kullanabilirsiniz sabah akşam verilebilir ama 5 günden fazla kullanmamak kaydı ile
bsrblr merwezeyno bıde azıtro dıye bı amtibıyotık verdı 5 gun yarım kaşık ıctık surup bıtmedı ve hastalık gecmedı gecene kadar kalan şurubu versem sıkıntı olur mu
amansallagitsin bsrblr sknti olur tabi. Her antbytk verilme suresi doktorun ayarlama suresi bellidir. Antbytk iyi brsy degil. Bagsklk öldüren ve uzun yillar suruyor bagsklk kazanmak. Onun yerine doktora gidip sebebini ogrenmenz gerekir. Neden hala gecmedi.
merwezeyno bsrblr kesinlikle kullanmayın en hafif antibiyotiktir o 3-5 günden fazla kullanılmaz ve ara verip tekrar yapılmış olan antibiyotik asla kullanmayın
merwezeyno Öküsürük için bişey yapmaz ama birde kapağını açtıkran sonra 1 ay miadı vardır 1 ay geçtikten sonra atın lütfen
pmbegkbrugktrk merwezeyno aşırı derecede pişik ivin öneriniz nedir peki diş den dolayı galiba ishal 4 ay 25 günlük bebeğim başka bir sıkıntı göremiyorum ama diş e yoruyorum huysuzluk uykusuzluk vs
merwezeyno pmbegkbrugktrk eğer artık yara tarzda bir pişik varsa dermo trosyd ve travacort krem karıstırılıp kullanılabilir cok acık yara olmamak kaydı ile Ama kızarıklık tarzı bir pişik varsa onada çinkolu hamazınc hametan krem karıstırıp kullanabilirsniz
bsrblr merwezeyno bugün besıncıyı ıcırdım o zaman yarın atayım tekrar vermeyım Bızım eczacı verın bsy olmaz demıstı çok sağolun ıyıkı vermemısım
pmbegkbrugktrk merwezeyno açık yara henüz yok canm kızarık tarzda ciğer gibi derler ya öyle az önce sudocrem sürdüm çok ağladı 😭 elimde hamazinc var sadece onu sürsem olur mu devamlı geçene kadar
bsrblr MESoydan azitro mu ıyı augmentın mı ben onu yazacak dıye bunj ıstedım dırek hem az hemde etkılı geldı bana
merwezeyno bsrblr ikisininde etken maddesi farklı ikisininde her çocukta gözlemleri farklı olabilir azıtro dış ülkelerde bağısıklık güçlendirici olarak kullanılır mesela doktorlar genelde azıtroyu tercihleri bagısıklık içindir