uguremi Hayırlı geceler hanımlar ilk oğlumdan sonra böyle bişey olmamıştı ama ikinci oğlumdan sonra böyle ölecekmiş gibi hissediyorum ölsem çocuklarım ne olacak diye içim içimi yiyor sizde böyle yaşadınız mı nasıl aştınız
metemom_ uguremi ilk doğumda tecrübesiz olup cahil cesaretiyle bir korku olmuyor ama artık bilinçlisiniz üstüne birde çok değer verdiğiniz sizden bir parça dışarda sizi bekliyor olacak kaygılanmanız gayet doğal size tavsiyem olumluyu düşünmeniz kardeşine kavuşacağı günü hayal edin bebeğinizin
Havuclukek11 uguremi bendede doğumdna sonra başladı. Şuan panik atağım var daha da kötüleşiyor 🥲🥲🥲hergün gördüğüm haberler daha çok tetikliyor. Her senaryoyu kemdime uyarıyorum.
MerveH_ uguremi kesinlikle bende de var bu her dakikamı düşünür oldum ki asla düşünmezdim böyle dakika başı
tgur49 Evet bende aynı durumdayım sürekli o düşğnce kafamda yada kaybetme korkusu kızım 10 aylık lohusalıkta bitti ama neden boyle dusunuyoruz
metemom_ uguremi aralarında çok bir zaman yokmuş psikolojik ve bedensel olarak daha toparlanmamışsın herşey daha çok taze biraz da bu seni tetiklemis sanırım şuan hamile kalsam anında doğumda yaşadığım travmalarım aklıma gelir sanırım
bilgisekn uguremi bende de var maalesef o korku. Hatta eşime saka yapmıştım birkaç gün önce bana bir sey olursa çocuklarımı üvey anne eline bırakma diye😂 götur anneme ver o bakar dedim😂😂 Şaka bir yana rabbim sağlıkla hepimize çocuklarimızı büyütmeyi nasip etsin 🤲 Iyi düşünelim 💐
uguremi bilgisekn aminnn aminnn çokça amin 🤲🏻🤲🏻 yavrularımızın kendi ayaklarının üstünde durduğu kendi ailelerinin kurduğu zamanları göstersin rabbim 🤲🏻🌸
MerveH_ uguremi genelde geceleri daha bi basiyo ama gündüzleri de olmuyor değil bol dua okuyup uyumak lazim