Deniztalha Ecem__ kızım alerjik astımlı hastalık donemlerinde kullan diyor doktor uzun vadeli kullanılıyor fakat sizinki farklı bir durum danışmadan hareket etmeyin , uyku sersemlik yapar o
Ecem__ ataselbar alerjik bir durum yok canim geniz eti var agzi acik uyuyor kisin oda bogazi sisiyor 3 hafta kullandik horlamadan uyuyordu
Ecem__ blablabla12 bizde geniz eti var havalar cok sogudu korkuyorum tekrar hasta olmasi.dan 3 hafta kullandik iyi gelmisti hafta sonu ya versemmi diye dusundum sadece
biranneminik Ecem__ aynı şey bizdede oldu burun spreyi ve bu şurubu kullanmıştık başlangıcı daha küçük kullanırsan geçer dedi kullandım geçti bıraktım
Meri-Mel Ecem__ Arkadaşım kullanıyor fakat doktora gidip aldı öyle kendi alıp kullanmıyor bildiğim kadarıyla.
Ecem__ Meri-Mel anladim canjm bizede doktor yazdi geniz eti icin devamli kullaniliyormu merk ettigim aslinda
blablabla12 Ecem__ bilmiyorum biz sıkıntı yaşamadık ama sizin doktor 3 hafta dediyse vardır bildiği belki
CatBoy Ecem__ Uzun süre kullanılmaz. Zaditen uzun süreli kullanılabilir. Yada çiğneme tableti ve kortizonlu burun spreyi. Oğluma verilmişti geniz etini küçültmek için 3 ay kullandık
mysozclk Seyma2534 benim kızımda el ayak hastalığı oldu dun basladım 3 saat oldu hala uyuyor bıde sabah aksam ver dedı doktor onceden de 2 gun kullandım sonra kestik cok gunduz uyuyor gece uyumuyor du
Brokolilim Ecem__ Uzun süreli kullanımlarda şurup değil çiğneme tableti veriliyor alerji ilaçları müthiş uyku yapar
Ecem__ Brokolilim yaaa evet bizim doktor grip vs olunca allerset yada zytec veriyor normaldede gece uykusunu seviyor ama gunduzde cok enerjik olmuyor farkettim bizde alerji yok geniz eti oldugu icin doktorumuzjn verdigi ilaclar alerji ilaclari..