ElifHuseyin Gulsah16 bize doktorumuz mustelanın konak şampuanını önermişti zeytinyağı sürüp konak şampuanı ile yıkadık
Cennet-Kokulum Gulsah16 bilmem ki ben doğdu doğalı dalin kullanıyorum eğer şampuandan olsaydı tekrarlardı yani onlar geçirmediyse eczanelerde ilaç satılıyormuş onu deneyin bide isterseniz
Gulsah16 Mnli aynı şekilde evet devam ediyor bizde de neredeyse o kadar vakit Sebamed bırakıp daline geçmeyi düşünüyorum önce olmazsa doktor veya ezcane tavsiyesi alacağım artık
35merve Gulsah16 bizim doktorumuz kaşlarının Orda oluşan konağı dalinden dedi sebamed onerdi oda pek geçirmedi şimdi mustelanın stelatopia serisinin balsamını kullanıyorum yüzüne iyi geldi konak gibi olan kuruluk kalmadı tavsiye ederim
Mnli Gulsah16 ben minoris organik şampuan kullanıyorum normalde burdan okuduklarımla karbonat ve zeytinyağı karıştırıp sürdüm dün akşam banyodan önce taradım sağ sola ters yöne sanki daha iyi geldi tek karbonattan
Gkhnn71 Gulsah16 bioderma abc mavi kutulu konak kremi var onu al sür 40 dk bekle konak taragi ile tara sampuan kullanmadan direk durula kesin çözüm gidiyor
btlgvrcn Merhaba bizimde vardı ancak chico Konak tarağı ve Mustellanın ayrı Konak şampuanı var ikisini bir kullandığınızda hemen geçiriyor tavsiye ederim