Asyanurrannesi Gulsah16 benim kizimdada hakiki zeytinyagini sürüp bi yarım saat bekletiyordum ve ince tarakla tarayınca çıkıyordu sonra banyo yaptiriyordu. hepsi 2 kez denedim şükür şimdi hiçbirşeyi yok
Cennet-Kokulum Gulsah16 ben banyo yaptıracağım zaman bebe yağı sürdüm hep sonra banyo yaptırdım geçti çok şükür 1 2 saat önceden sürün bebe yağını yumuşuyor sonra yıkıyorsunuz
Gayee Gulsah16 bizimde kaslarında olmuştu zeytin yağı ve konak tarağı ile tarafım yağı bekletip geçti şükür
Happiness87 2 aydır devam eden konak sorunu var oğlumun. En son organık hındıstan cevızı yağı sürüp taradım. 3 gün oldu artmadı çok çok az kalmıs. Bugun yine sürüp tarıycam umarım tamamen kurtulmus olurum.
Kumru_ Happiness87 Canim yağı sürdükten sonra 2 saat bekle sonra banyoda yıkarken geriye doğru ince tarakla tara hepsi çıkıyor
Gulsah16 Happiness87 bizde daha yeni sayılır ama taradikca tekrar yine tekrarlıyor.denemek lazım tabi
Tuanatugce Zeytinyağını karbonat ile karıştırın bol bol sürün 15 20 dk bekleyin sık tarakla tersten tarayın banyo yaptırdıktan sonra tekrar tarayın bır tane kalmıyor
ElifHuseyin Hunilianne zeytinyağını sürüp banyo lifleyin kaşlarını hemen çıkıyor benim oğlumunda kaşlarında vardı bir defa da hepsi çıktı
Gulsah16 Cennet-Kokulum bebeyagi denemedim ama zeytinyağı aynı işlemi uyguladık tekrarladı melesef şampuan etkiler mi konak oluşumunu?
ElifHuseyin Gulsah16 bize doktorumuz mustelanın konak şampuanını önermişti zeytinyağı sürüp konak şampuanı ile yıkadık
Cennet-Kokulum Gulsah16 bilmem ki ben doğdu doğalı dalin kullanıyorum eğer şampuandan olsaydı tekrarlardı yani onlar geçirmediyse eczanelerde ilaç satılıyormuş onu deneyin bide isterseniz