Arasbaby18 8 aylik hamileyim isim konusunda kararsiz kaldim yardimci olurmusunuz? Ben Lara cok istiyorum anlami su perisi sizce bu isim guzelmi?
Agg0207 Arasbaby18 bence alınma canm ama saçma geliyor biraz peri diye birşey yok sonuçta gerçek hayatta anlamlı güzel bir isim Bulabilirsin ömür boyu taşıyacak çocuk bunu
yaseminnduru Arasbaby18 Duru,Mila,Derin,Deren,Beren,Seren,Ceren,Doğa,Nisa,Nisan,Eylül,Mina,Minel,Sare,Nil,Nehir,Irmak,Deniz, Masal,Öykü vs başka gelmedi akıma 🙂
Diladenizim2504 Arasbaby18 benim adım Dilara 9 aylık kızım var adı dila, bi kızım daha olursa lara isterim şahsen 😃😃 bence güzel isim. Sen kendin ne ismi beğeniyorsan onu koy bence herkesin zevki farklı canım
[silindi] Agg0207 peri var nasıl yok 🤭 cinlerin dişisine peri denir. Bana kalsa en son koyacağım isim. Antalya Lara geliyor aklıma. Aysima koy ay yüzlü demek mis gibi isim 🥰
Arasbaby18 Agg0207 önerebilicegin guzel isimler varmi? Oglumun ismi Aras kizimada böyle kiza gzl isim ariyorum
Arasbaby18 [silindi] aysima,almira,almina isimlerin arasinda cok gidip geldik ama esim hepsine hayir dedi malesef:/
Alyask [silindi] kızımın adı aslında orjınalı alya dua gökyüzünün yakarısı demek ben sadece alya koydum ❤️❤️
Deletedmom78654 Ya lara söylemesi de zor bir İsim bi de böyle şarkıcı ismi gibi yani 40 -50 yaşında ki birine lara teyze demek komik geliyor kulağıma tabi dizin fikriniz sadece düşünceler almak istediğiniz için söylüyorum hep çocuk kalmayacaklar ilerisini de düşünmek lazım bence
Gizoli Arasbaby18 benim kızımın adı Zeynep Afra Zeynep babasının hediyesi demek eşim koydu Afra yı ben istedim el değmemiş temiz toprak demek bana da Afra diyince ne o öyle afra tafra gibi dediler ama ben çok istedim kim bilir belki bir daha çocuğum olmıycak ya da kızım olmayacak kimseyede karıştırtmadım bence sende öyle yap