kelebegiminannesiyim bebegim95 Fırında tavuk tava Pirinç pilavı Yayla çorbası Yazın olsa Salata yapardım ama kışın çok tüketmiyoruz misafir olmadığı sürece
merve171214 bebegim95 Bu akşam oğlum pilav köfte patates kızartması istedi yanına cacık yapacağım kızıma da mercimek çorbası yaptım 😊 tatlı da trileçe yapıyorum 😊
mobesebesir bebegim95 Firinda kofte patates Salata Ayran Yarında firinda karnabahar brokoli yanına da yayla çorbası yapacağım
crazymom23 bebegim95 tavuk çöp şiş yaptım yaninada makarna komsumda patates salatası vermiş eşim yok nöbette benle oğluma yeter fazla bile 😁
Rez bebegim95 buzluktan nemalanacam, ama kızım bişi yemediğinden ne yapacam bilmiyorum. Menemen kahvaltı tarzı bişi de hazırlayabilirim bilmiyorum karar veremedim hala
LezizeNine bebegim95 nohut yemeği arpa şehriyeli pilav patates kızartması bide ayranla doyduk bugün şükürler olsun ♥️🥰
bebegim95 barbiee_ bence güzel yaa tane tane evet. Bi kalp doktorundan duymuştum onu alın yiyin diyordu biz de 2-3 aydır aldık 🥲 yapıyoruz yiyoruz
alexab bebegim95 brokoli çorbası, taze fasulye, sarımsaklı yoğurtlu kabak salatası. Bugün sebze ağırlıklı gittik. Yarın protein ve ağırlıklı demir olacak menüde.