bebegim95 Bizde şu an hatta pişiyor 😂😂 Basmati pilav kemik sulu, fırında sebze yemeği var akşam için kızlar bir de cacık yapacağım 🥲
Elfgrn bebegim95 bugün basite kaçıyorum. Piyaz Makarna Turşu Ayran Alaka sormayın aklıma bir bunlar geldi
tantuniayrangerisiyalan bebegim95 Balkabağı çorbası Karnabahar Pilav Zeytinyağlı sarma Havuç turp salatası 👌🏼
3kedili2bebekli bebegim95 aman tavuk dürüm yapıp gecicem bu akşam her akşam her akşam yemek düşünmeye darlandim
bitboylum bebegim95 dün geceden köfte yaptım sabah kızartın,yine sabahtan patates salatası ve yanına kırmızı lahana yaptım yoğurtlu birde yoğurt çorbası
gamze1806 Köfte , patates, ayran, turşu. Allah bereket versin. Hepinizin menüsü on numara, elinize sağlilk
barbiee_ bebegim95 karnı yarık,cacık,pilav 😋 şey sorsam basmati pirinç nasıl tane tane oluyor ama lezzeti yok diyorlar?
bebegim95 barbiee_ bence güzel yaa tane tane evet. Bi kalp doktorundan duymuştum onu alın yiyin diyordu biz de 2-3 aydır aldık 🥲 yapıyoruz yiyoruz
Eylul301023 bebegim95 fırında tavuk patates ve etli biber dolması artık sağlıklı beslendigimiz için pilavı cikardik menüden 😂
mematiii bebegim95 tarhana çorbası ,fırında patatesli tavuk yemeği,pilav( yarı pirinçli yarı bulgurlu yaptım),salata,ayran