ogretmenanne06_ Daha öncede açmıştım bu konuyu aslında, bilgisi olan görürse çok sevineceğim 🙊 Urfada sünnet yaptırıp memnun kaldığınız doktor/hastane var mı? Birde hastaneler genel anestezi yapıyor diye bir duyum aldım. Lokal yapan hiç mi yok acaba urfada 🙂↔️
fdmmthn ogretmenanne06_ Daha Önce konuşmuştuk sizinle:) lotustaki Reşit hocaya gittiniz mi o lokal yapıyor bu arada
Sunshine__ ogretmenanne06_ Bende Balıklıgöl devlet hastanesi arkasında Ali diye bir sünnetciye yaptırdım 2 aylıkkn oğlum çok memnun kaldım çabuk iyileşti işinin ehli bir adam öneririm
1234hevlin ogretmenanne06_ bız unıversıte hastanesinde yaptık. Urolıjı uzmanı doc. İsmail Dı adı ama soyadını unuttum. Memnun kaldık kendisinden lokal yaptı bizi de aldı odaya. Benim oglum biraz fazla agladı ama. Sonrasında ilgiliydi. Bu arada resıt hoca da cok iyidir. Bız 5 bıne yaptırdık ayrıca İsmail hocada bulgınız olsun
ogretmenanne06_ fdmmthn Evet bi sizle konuşabildik yaptıran kimse yazmıyor hala 🙊 Bizim bu ay kontrolünde çocuk doktoru testislerin indiğini söyledi, işte aklımda bi metrolife birde lotus var. Metrolife lokal yapmıyormuş sanırım
Fatma_yesldg Ben Akçakale de ikamet ediyorum 3 gün önce lokal ile burda yaptırdık gelebilirsenz adamın numarasını veririm eşim bile onda Sünnet olmuş 40 senedir bu işin içinde
Fatma_yesldg ogretmenanne06_ hayır kendi evimde çok hijyenik temiz çalıştı eşim bile onda olmuş yılların tecrübesi
ogretmenanne06_ meryeemucr lotus fiyat hakkında telefonda bilgi vermiyor. Ama lokal yapıyorlarmış onu söylediler
gkzy Metrolife da Ali Suat Erkoç a yaptırdık biz ama 4 sene önceydi şuan ordamıdır bilmiyorum. Lokal yapmıştı kısacık sürdü memnun kalmıştık. Oğlum 4 aylıktı o zaman
Fatma_yesldg ogretmenanne06_ evet cnm zaten uzak değil araba ile 25 dk sürüyor Akçakale de 1000 tl yapıyo biz evimize getirdik yakın die merkeze gelir mi blmem
Sunshine__ ogretmenanne06_ Evet canım 1 hafta da iyileşti oğlum çok memnunuz senelerdir yapıyor adam bende ilk başta tereddüt ettim Urfalı değilim buraya gelin geldim iyiki yaptırmışm diyorum hiç bir sorun olmadı görümcemin oğlu hastane de yaptırdı eğri yapmışlar bu adam düzeltti arkadaşımın oğlununda sünnetten sonra yapışmış adana da yaptırmıştı bu adam düzeltti çevremdeki herkes çok memnun sünnetçi Ali den