Mummyy Hadi kızlar bebeğimizin ayını ve günlük menülerimizi paylaşalım hergün ne yedirsem diye düşünüyoruz kolaylık olur biz hala günde bir öğün yiyoruz 7şubat-> haşlanmış elma yulaf ezmesi ve yoğurttt
Deletedmom131 Mummyy 17 aylık sabah kahvaltısını yaptı, öğlen yeşil mercimek çorbası, ara öğünde meyve yiyecek, aksam da etli taze fasulye 😊
busra37 Mummyy 10 ay 24günlük kahvaltıyı hala sevmiyo, saat saat bi menümüz yok. Öğlenleri çorba bugün közlenmiş kırmızı biber çorbası denicem dünde yayla çorbası içmişti akşam bizimlede az brokoli kavurması ve bi kaç tane makarna yedi. İştahı belli olmuyo genellikle kalabalıkta yemeyi seviyo
Ozge_AyazEfee Mummyy sabah peynirli omlet, ekmek, ıhlamur. Öğle uykusundan önce ballı muz ya da süt. Öğlen sebzeli köfte (tost makinesinde pişmiş). Akşam bizimle birlikte sulu patates yemeği ve yeşil mercimekli bulgur pilavı 😋 yaş 2 😇
Gsbcan-ikizler Çorbada ekle menüsüne canım mesela dün yaptığım çorba bal kabağı kereviz soğan sarımsak pirinç havuç patates ruşeym brokoli karnabahar et suyu zeytinyağı bunlardan çorba yaptım mesela
Mummyy Gsbcan-ikizler kaç aylık bebeğiniz biz hala tadım yapıyoruz aslında soğan ve sarımsak vermedim ben daha
Ejderhahavva 17 aylık kahvaltı yapıyor şu an hala (domates zeytin patates peynir yumurta ) 4 gibi de yayla çorbası aralarda meyve yada kuruyemiş veririrm akşam benimle dolma yiyecek yerse tabi en son yoğurt yatmadan önce bide yatmadan önce tekrar kaşık maması
Gezginprenses 7 buçuk aylık kahvaltı : 1 yumurta sarısı , labne, yoğurt , ceviz öğlen: sebzeli kıymalı çorba akşam : meyveli yoğurt
Kucukkalbim Mummyy 10 aylık 👶🏻 Kahvaltı:Yumurta sarısı,labne,el yapımı büskivi,muz rendesi,keçiboynuzu özü Öğlen:Sebzeli balık çorbası Ara öğün:Meyve püresi ve yoğurt Akşam:Cevizli,balkabaklı muhallebi 😋🤗
Kvldn Kucukkalbim ya biz de 10 aylığız artık gece hiç emmiyo sabaha karşı 1 defa gece defalarca ağlayarak uyanıyor gündüz 3 kere emiyor 3 dakikayı asla geçmiyo mamaya mı başlasam sanırım aç kalıyor
Kvldn Kucukkalbim öğünlerinide zorla yediriyorum zaten kahvaltı çorba meyve yoğurt muhallebi diye ama son günlerde yemek vermiyorum emmesi için şaştım kaldım çok çok acıksa bile dedigim gibi max 3-4 dk emer afedersiniz göğüs uçlarım hep parçalandı sütüm yok sanırım cekmekten
Selma66 Biz 8 ayligiz 😊sabah yumurta sarısı avokado gün kurusu biraz da muz öğlen çorba tarhana yapacam 😊en son da yoğurt vercem sonra uyku ınşallah
Ccansuu Mummyy 6 buçuk aylık sabah avokado lor yarım yumurta ve ceviz yedi öğlen yoğurt akşam kabak patates havuç soğan çorbası zeytinyağlı 😀
Ccansuu Mummyy bir defa yaptım kaynayan sütün içine limon sıkıp daha da yapmadım ama denicem tekrar ☺️
Mummyy 8şubat günün menüsü havuçlu veya sade bezelye püresi ve hergünün en sevdiğimiz şeyi yoğurtt 🥰 sizler bugün neler yapıyosunuz
Saecn Mummyy klasik kahvaltı yapıldı öğlen icin çorba aksama da fırında tavuk pilav yoğurt yiyecek 10 aylık olmak üzereyiz 👌🤗