12fatma -strongmother- kızımın göz rengi 3 yaşında falan oturdu tam öyle diyim yani 4 yaşında veya 5 yaşında degişti diyenlerde gördüm momdq
yagmur35yy -strongmother- benim kızım 8 aya kadar maviydi şimdi bi yaşında renkli bukelum gibi renk degisiyo benimde öyle 😀😀
likeli -strongmother- bebekten bebeğe değişiyor da 6. Aya kadar kesinlikle netleşmiyor. Eğer aydan aya koyulaşıyorsa bir daha renk açılmıyor kahverengi olma ihtimali yüksek oluyor. Gittikçe açılıyorsa yeşil mavi ela olabilir. Rengi değişecek bebeklerin gözleri hareli oluyor bir yeşil oluyor bir mavi. Bir de göz bebekleri hafif bulanık oluyor sanki. Tam anlatamamış olabilirim ama değişeceği anlaşılıyor. Benim kızımın 6. Aydan beri değişmedi şu an 1 yaşında.
12fatma -strongmother- ahahahah e daha erken en erken 6 aya oturmaya başlıyor zaten insan tabi merak ediyor orası ayrı ama kızımın ilk laci griydi doğduğunda gün geçtikçe açılmaya başladı maviş oldu sonra yeşilde karar kıldı oda baya sürdü tabi dedigim gibi 3 yaşını buldu şimdi oğlum oldu bakalım bu bıcırık nasıl olcak sağlık olsunda önce tabi
-strongmother- yagmur35yy 🤣🤣 benimde esiminde kahve ama kızımın bi gün Çimen yeşil oluyor diğer gün ela bi daha bakıyorum normal yeşil 🤣
-strongmother- 12fatma erkende işte insanoğlu merak dediğin zaman bitti 🤣🤣 ben 6 aya kadar bekliyimde yine bakalım ne olacak
-strongmother- likeli bizimki belli olmuyor ama daha küçük diye sanırım bi açık bi koyu 6. Aya bakalım 4 ayıöız kaldı 🤣🤣🤣
hopdedik likeli bebemin suanki gozunu tarif etmissiniz benim gozlerim renkli esimin ela, benimkide mavi yesil arasi bi renk bazen bal rengi gibi oluyor anlamiyoruz ,🥰🥰
likeli -strongmother- lacivert gibiyse maviye dönme ihtimali yüksek oluyor kahverengilik yeşillik varsa ya kahveye ya yeşile doğru gidiyor. Mavi gözlü olup sonradan yeşile dönen de çok oluyormuş. 3. Ayında daha bi anlaşılmaya başlar açık renkli olacaksa 3. Ayında açılmaya güneşte daha bir belli olmaya başlıyor.
zeydefe -strongmother- çok değişiyor göz rengi bizim 6 aylıkken falan yeşildi sonra kahveye dönmeye başladı şuan 15 aylık ama hala değişecek gibi çünkü kahve de var yeşil de var göz renginde
gg3848 -strongmother- benim kızım ilk doğduğunda çok açık maviydi şimdi 3,5 aylığız yeşil bu arada hep mavi gri yavaş yavaş yeşil oldu kahveye dönmez gibi artık çok cam gibi diyorlar ama bilmiyorum