Xxxnur Kızlar çok pahalı ama almak zorundayım artık jiletle uğraşamıyorum heryerime kullanıcam atış sayısı braun da daha fazla ama sanki en çok lumea öneriliniyor bende kararsız kaldım en en etkilisi hangisi ve modeller arası fark nedir çok kafam karışık
Madamehappyyyyy Xxxnur Philips markası kullanıyordum ben devamlı kullanımda güzel ilerliyorsunuz. Doğum hamilelik emzirme derken bıraktım.
ebru3457 Xxxnur bende hamilelikten önce lumea kullanıyordum çok düzenli kullanmadım ama düzenli kullanımda işe yatıyor bence eşimde felan da denemiştik başarılıydı ama sonra hamilelik emzirme derken kullanmadım
aybarstonunannesi Xxxnur braun silk expert pro 5 aldım daha yeni atışı lumeadan fazla diye braunu tercih ettim ama tam bir pişmanlık atış yapmıyordu iadeye yolladım geri yolluyolar 3. Kere yolladım bumeranga döndü artık 15 bin tl para verdim birde
Sonsuz18 Xxxnur lumea aldım ekim ayında kablolu ben çok memnunum lazer epilasyon seanslarım bittiği için aldım sadece yüz bölgemde kullandım ama bayağı etkisi oldu tek tük çıkıyor artık
Xxxnur Madamehappyyyyy kablosuzların atışları daha uzun sürüyor diyorlar kablolar daha hızlı atış yapıyormuş herhalde
Xxxnur aybarstonunannesi kötü bi durum gerçekten braun da aslında çok tercih ediliyor hiç kullanabildinizmi pekş
Xxxnur Sonsuz18 siz bitek yüzdemi kullandınız bide seri atış yapıyor mu yani şöyle kablosuz olanlar 5 saniyede bir atım yapıyormuş bunlarda öylemi yoksa daha hızlı mı atış yapıyor
BM22121 Sonsuz18 farkı ne acaba kablolu ve kablosuz olanın birde jelli mi görümcemde bir marka varda o jelle yapıyor
Sonsuz18 Xxxnur hızlı atışı ama tek tek basıcan düğmeye hani vücuda yaklaştırınca kırmızı yanınca algılıyor atış yapıyor o şekilde
ebru3457 masal98 canım hiç bi bilgim yok araştırmak lazım atış yapıyorya yine bi zararı var mıdır yok mudur bilemiyorum ama belki bacaklarda vs sorun olmaz
Bihterrr Xxxnur braun kullanıyorum atış sayısı da daha fazla çok memnunum düzensiz 1 ay yaptım şuan jiletlemeden direk yapabiliyorum çünkü çıkmıyor ya da bi kaç yeri alıyorum sadece tek tek çıkan
Bihterrr Xxxnur lazer hemen bitiyor 20 30dkda tüm vücut. Öncesinde tıraşlamak uzun sürüyor çünkü güzel yapman lazım kıl kalırsa cihaz kılı yakar canın daha çok acıyor ve etki onun köküne kadar da inemediğinden işe yaramıyor. Yoksa lazer vakit almıyor öyle