Bebeginibekkleyenn Defnelihayat çatlama olduysa bitmiştir İnşallah hamile kalırsınız bı daha ki aya gerek kalmaz Yumurtlamayı vücudunuza bakarak da anlayabilirsiniz Şeffaf yumurta akı akıntınz olduğu zaman bilinki yumurtlama geliyor O günü ve 2 gün sonrasını deneyin
masalsevda Bebeginibekkleyenn deneyen var mı bu dediğinizi işe yarıyor mu eğer öyleyse bende ona gore değerlendiricem
Defnelihayat Bebeginibekkleyenn sanirim olmus cunku ben adet bitiminden sonra baslamamistim teste 19ndan beri de hep ince bir cizgi var koyu rengi hic gormedim
Bebeginibekkleyenn Defnelihayat Eşiniz de düzenli olarak 3 günde bir boşalsn Uzman bir doktorun yazısında görmüştüm 3 günden fazla kalan meni bayatlamış oluyor sağlıklı bebek sayısı azalıyormus
masalsevda Bebeginibekkleyenn bir kızım var 2. İstiyoruz uzun suredir de düşünüyoruz ama tutmuyor adetim hep geç oluyor düzenli bir adet görmüyorum olduğum zamanda kan büyük pıhtı şeklinde geliyor uzun süredir bu şekilde adet gördüm sanırım düşük yapıyorum geçen ay adetim pıhtı şeklinde değildi normaldi inşallah tutar benimde :))