Defnelihayat Slm kizlar size bisey dansmak istiyorum ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum son gun yumurtlama günü mu olmuş oluyor yardimci olur musunuz https://imgyukle.com/i/CpBSio
coffeewithgummastic Defnelihayat 22-23-24yumurtlama pik yapmış 25 siliklesmeye başlayınca çatlama oluyor. Pik olduğu günleri değerlendirmelisiniz.
Defnelihayat coffeewithgummastic bugunu de degerlendirmeli miyim sadece dunu degerlendirdik ilk kez kullandigim icin bilemedim
Defnelihayat Yaademm bugun tekrardan test yapmama gerek varmi yarin sabah mi yapmaliyim cunku arastirmalarima gore sabah ilk idrardan sonra sivi almadan sonraki idrar ile yaptim butun testleri
Yaademm Defnelihayat bu testleri hangi saatte yaptysaniz yarın tekrar aynı saatte yapın ben çok kullandım ama işe yaramadı malesef inşallah siz hemen kavuşursunuz miniginize
Defnelihayat Kizlar gecen ay tutmadi bu ayda Ovülasyon testi deniyorum ama adetime 10 gun kaldi hala tam çizgi göremedim bu yumurtlama dönemi gectigini mi gosteriyor bu durumda devam etmeli miyim diger aya ertelemeli mi
Bebeginibekkleyenn Defnelihayat çatlama olduysa bitmiştir İnşallah hamile kalırsınız bı daha ki aya gerek kalmaz Yumurtlamayı vücudunuza bakarak da anlayabilirsiniz Şeffaf yumurta akı akıntınz olduğu zaman bilinki yumurtlama geliyor O günü ve 2 gün sonrasını deneyin
Bebeginibekkleyenn Defnelihayat Eşiniz de düzenli olarak 3 günde bir boşalsn Uzman bir doktorun yazısında görmüştüm 3 günden fazla kalan meni bayatlamış oluyor sağlıklı bebek sayısı azalıyormus