humeyrasm Ebrucemalberk bende aldım gün içinde sürdüm her emzirmeden sonra ama bakalım hala var sızısı inşallah geçirir..
humeyrasm Balbebek17 Allah’ım insallahhhhhhh.. bugun aldık emzirdikten sonra sürdüm hep hala var sızı ama inşallah geçirir uzun sürmez ❤️
Balbebek17 humeyrasm inşallah ya valla siz yazınca ta benim sızladı çok zor rabbim sabır versin şifa versin inşallah 🤲
Mombaby12 humeyrasm garmastan pomat kullandım gerçekten en iyisi bence hamilelikte kullandım 34.haftadan itibaren çok şükür hiçbir şey yaşamadım biraz pahalı bi krem ama ince tabaka halinde sürülüyor zaten baya da bereketli deneyebilirsiniz hatta bazen göğüsüm sızladığında bile sürüyorum hemen rahatlatıyor
humeyrasm Mombaby12 şimdilik aldım kremi kullanıyorum şıp diye kestiğini söyleyemem ama zamanla azalır diye umuyorum…
funda94 humeyrasm bende doğumdan itibaren kullanıyorum çok memnunum Hatta süt incisi wardı bebeğimde emerek çıkardı onu Krem sürdüm ardına 1 güne toparladı Devam edin lütfen sağlıklı kalın sevgiler
humeyrasm funda94 çok çok teşekkür ederim.. kremi sürdükten sonra herhangi biseyle nemli kalmasını sağladınız mı yoksa açıkta mi bıraktınız?
Balbebek17 f_gecee Hiç bir fayda etmemesinden şüphelendim daha sonra ebebekten aldığım ürünle trendyoldan aldığım ürünün kıvamlarına baktım çok bariz bir fark vardı hatta o zaman ikisini karşılaştırıp fotoğraflı yorum bile yapmıştım
yagmur35yy humeyrasm kızım doğduğundan 6 aya kadar kullandım çok iyi geldi bana gerçekten ama baya gidiyo 2 ay kadar gitti
humeyrasm yagmur35yy ilk çocuğumda ilk 1 aydan sonra baya azalmıştı acısı şimdi daha kısa sürsün istiyorum ama ne çare.. her yudumda aynı sızı
rachelgreen_ humeyrasm daha hamileyken başladım 35. Haftadan itibaren ama asla fayda etmedi gerçi bana hiçbir şey fayda etmedi göğüs ucu sızım için🤦🏼♀️
funda94 humeyrasm emzirme sütyeni kullandım açıkta kalmasına gerek yok fakat dip not krem çok yağlı çamaşırlardan zor çıkıyor Dikkatli giyin ya da çamaşır içine bez koyabilirsiniz
yagmur35yy humeyrasm ben onu sürdükten sonra gogus pedi kullaniyodum iyi geliyoduya insalh gecer gercekten zor acı içinde kizjmi emzirmeye calisiyodum
humeyrasm funda94 silikon kapak vs kullanmadiniz.? Hani diyorlar ya ıslak kalması lazım diye ondan sordum. Çamaşıra yapışır fln diye ben nemli tutuyorum da. Acaba direkt sutyenle+pamuklu mendille koysam daha mı az acır
funda94 humeyrasm gümüş kapaklardan kullanabilirsiniz ben evde kullanabildim, dısardayken göğüs ucu varmış gibi çok belli oluyordu Ya da pamuklardan koyabilirsiniz O zaten vazelin gibi bi şey, çok yağlı değil katı krem