patatess Ben acele etmemiştim almak için ama doğum yaptığım günden çatlak oluştu o yüzden her emzirmede acıyordu. Gümüş kapak aldım kendi sütümü sürüp kapattım çok rahatlattı 2 güne de geçti. Krem işe yaramazsa tavsiye ederim.
humeyrasm patatess muhtemelen kremi deneyeceğim şimdi eczaneden aldirayim da .. denedim derim en azindan dayanamıyorum cunku
humeyrasm Balbebek17 acı ve sızıyı da kesti mi? Şükür yara yok şimdilik ama o tuttuğu zaman acı beynime vuruyor 🥴
humeyrasm Unicorn67 gümüş kapak herhalde nemli tutmak için kabuksuz olsun diye.. benim o konuda sıkıntım yok çok şükür tek sorun sızı
patatess humeyrasm meme ucu atlete, sütyene değince de çok acıyor gümüş kapak engelliyor onu o yüzden gün içinde acınız olmuyor. Eğer öyle bir sorununuz varsa aklınızda bulunsun. 🙌
humeyrasm Ebrucemalberk bende aldım gün içinde sürdüm her emzirmeden sonra ama bakalım hala var sızısı inşallah geçirir..
humeyrasm Balbebek17 Allah’ım insallahhhhhhh.. bugun aldık emzirdikten sonra sürdüm hep hala var sızı ama inşallah geçirir uzun sürmez ❤️
Balbebek17 humeyrasm inşallah ya valla siz yazınca ta benim sızladı çok zor rabbim sabır versin şifa versin inşallah 🤲
Mombaby12 humeyrasm garmastan pomat kullandım gerçekten en iyisi bence hamilelikte kullandım 34.haftadan itibaren çok şükür hiçbir şey yaşamadım biraz pahalı bi krem ama ince tabaka halinde sürülüyor zaten baya da bereketli deneyebilirsiniz hatta bazen göğüsüm sızladığında bile sürüyorum hemen rahatlatıyor
humeyrasm Mombaby12 şimdilik aldım kremi kullanıyorum şıp diye kestiğini söyleyemem ama zamanla azalır diye umuyorum…
funda94 humeyrasm bende doğumdan itibaren kullanıyorum çok memnunum Hatta süt incisi wardı bebeğimde emerek çıkardı onu Krem sürdüm ardına 1 güne toparladı Devam edin lütfen sağlıklı kalın sevgiler
humeyrasm funda94 çok çok teşekkür ederim.. kremi sürdükten sonra herhangi biseyle nemli kalmasını sağladınız mı yoksa açıkta mi bıraktınız?
Balbebek17 f_gecee Hiç bir fayda etmemesinden şüphelendim daha sonra ebebekten aldığım ürünle trendyoldan aldığım ürünün kıvamlarına baktım çok bariz bir fark vardı hatta o zaman ikisini karşılaştırıp fotoğraflı yorum bile yapmıştım
yagmur35yy humeyrasm kızım doğduğundan 6 aya kadar kullandım çok iyi geldi bana gerçekten ama baya gidiyo 2 ay kadar gitti
humeyrasm yagmur35yy ilk çocuğumda ilk 1 aydan sonra baya azalmıştı acısı şimdi daha kısa sürsün istiyorum ama ne çare.. her yudumda aynı sızı
rachelgreen_ humeyrasm daha hamileyken başladım 35. Haftadan itibaren ama asla fayda etmedi gerçi bana hiçbir şey fayda etmedi göğüs ucu sızım için🤦🏼♀️