Deletedmom_215 bnm depremde maddi mamewi bi kaybim olmadi ama ne oneminwrki insanlarin düştugu hal ve durumlar bemi paramparca etti uykularmdan oldum deliler gbi agladm.uzuldumm…o cıkan oylar tokat gbi carpti bana.oyuzden insanlarin cepleri biraz kurusun..cok mustehak..vatan sewgisi para ile olmuyor sadece.22 senedr coluk cocuk hayvan doğa bilim,egitm saglik hic bisey dusnmeden oy werdiler.okadr aptallr ki adamin gecmişine amacina bile bakamdilar.ellerinde internetle bukadar cahil yaşayan bi topluluk..bn asla uzulmuyorum keske 20 binden fazlasini bile wermeselerdi.artk mlletten bi ckarlari kalmadklari halde 22 vermisler otursun şükretsinler.bnki inanilmaz vcdanli kucuck bseye saatlerce aglayan briyken bu hale dönüstum😀cnku bizm guwenligmiz cocuklarmizn gelecegini digayi egitmi sagligi,haklarmizi hep brlikte referandumda cahilce ewet diyerek bi tek insana teslim eden bu millet.neye ewet dediniz hic arastirrinizmi???smdi kirami odeyemiyosun odeyeme,beslenemiyomusn makarna ye,çocugunami bakamiyorsun doğurma…acıma hssimi el brligi ile yokettiler.butun vatansewrim diyerek en buyuk vatanhainleri cikti..beter olsunlar:)uzun zamandr ilkkez huzurla uyuyacagim bugun…1 sene ne yaparlar smdi onlar uyuyamasin.!