tugba_35 Ozooo Zam gelmeden market fiyatları değişmişti bile allah yardım etsin hepimize çok zor zamanlardayız😔
yohh_yavv Ertugrulsena aylık market alışverişi için gidip kasaya 5 bin tl bırakıp çıkıyoruz. 1 senedir dört gözle beklediğimiz zam aylık market alışverişimiz kadarmış meğer çok yazık…
Tomris-Hatun Ozooo degerli mod um bu gunluk mazur gorseniz suan sinirlere dokunulan bi duruma el attilar cunku bunlara seviyeli konusulmaz
Tomris-Hatun Ulan ev kiralarina adalmar 7 bin zam yapti asgari ucret 5 bin o.evlatlari oturdugunuz yerden 200 bin tl maasla 22 bin belirliosunuz sizi Rabbime havale ediyorum bu kansizlara ilk oyumu vermistim Allah benide hidayet etsin !!!!!!
Bomgomyaprensivahsikelebek Tomris-Hatun kız ne 7000 i annemlerin ev sahibi kirayı 6000 tl den 15000 tl yaptı
Theodora Tomris-Hatun bu kansizlara ilk oyumu vermistim Allah benide hidayet etsin !!!!!! En cok buna amin. Akli olan şunlara oy verir mi? Sizlerin yuzundrn ne hale geldik. Hadi emekli tayfayi anladik da genc bir insan nasil bu hatayi yapar.
Birisimiki Ozooo İnsanı keriz yerine koyuyolar Ne doyumsuz insanlar ya Ne diyim allah görüyo bi kuru ekmeğe muhtaç etsin karar verenleri
annekko Ozooo çok verilmiş üstünü geri alsınlar 🤪 artık gülecek durum kalmadı. Eşim asgari ücret almıyor ama insanlarla dalga geçtiler resmen