babymamma Oğlum 13 aylık baba dede gel gitti alo mama pışpış dütdüt gol su diyor ama daha hiç anne demedi bilinçli bilinçsiz hiç duymadım ağzından ağlarken falanda çyle anne demiyor bi türlü bana sizinkiler ne zaman demişti
Halimeea babymamma bebegınız ugularken sizde tekrar edin . Söyler zamanla oğlum 6 aylıkken soykemşste kızım 12 degişiyor bebekten bebege
Minel-inannesi babymamma kizim ilk anne diyerek baslamisti konusmaya, annem diye ninni tutturur soylerdim. bide gun icinde siyah ekranda kukuli nereye koyduysan ordadır dinletebilirsiniz☺️
babymamma angaralimom ben 3 yaşına kadar anne dememişim 3 yaşından 5 yaşına kadarda anneme ismiyle seslenmişim o kadar emin olmamak gerekiyor sanırım
askbebegimmbenim babymamma benimkide 13 aylık hiç konuşması yok. Arada mama diyor ne baba ne dede diyor ağlarken anne diye ağladı 2 3 kez başka yok neden acaba bukadar gecikir mi konusmasi çok üzülüyorum kafaya takıyorum hiccbir kelimesi yok
Meri-Mel babymamma Kızım 18. Ayına kadar anne demedi doğum günümde söyledi söyleyecek Allah’ın izniyle sabır 😊❤️
angaralimom babymamma illa ki diyecektir 15 yaşına gelse de diyecektir yani tek annesi siz olduğunuza göre..
babymamma kurabiyevarsimitvar bizimki de bba delisi 7 aydan beri baba diye geziyor o zamanlar bilinçli değidli tabi ama ilk söylediği baba oldu