minikveannesii Bebeğim 1 yaş 1ay 7 günlük 🙏son günlerde 2. Çocuğu da yapaym beraber büyüsünler düşüncesi beni sarıp sarmalyor 🤪. Yaşları birbirine yakın iki çocuktu anneler sizde durumlar nasıl
Birdunyabircennetannesi minikveannesii Helal olsun cesaretinize hayran kaldım 2 3 yaşı görmeden karar vermeyin😅
LadyGaddar minikveannesii Vah vah anlıyorum seni çok yorgunsun uykusuzsun böyle düşünmen çok normal 😅yapma etmaaaaa
limonzeytinmom minikveannesii iki kızım aradı 27 ay 😄 suan 3 ve 1yasındalar Ama bu sene nasıl gecti anlamadım koştur koştur peşlerinde 24 saat 24 dk gibiydi. Ama bundan sonra kolay gibi geliyor ya ben alıştım tempoya ya da büyüdüler 🤣
Xname minikveannesii hiç bir zaman kolay değil bence gençken yapıp büyütmek mantıklı erken kalkan yol alır demişler Ben de aynı kafadayım yaparsam peş peşe ama 2 yaşından sonra düşünüyorum. Doğduğunda 3 olur en azından tuvalet eğitimini tamamlamıştır olur diyorum. Arada bunaldığımda boşver bunu büyüt yeter diyorum ama bir ikinci isteğim var sebepsizce 😂
Fatma-Nr Birdunyabircennetannesi katılıyorum benim oğlum 2.5 yaşında 2. Cocuğum 2 aylık daha çook zor en azındann4 yaşında olsun büyüğü bnce
elanaz_yaman_moms limonzeytinmom aynı şeyleri yaşıyoruz🥰 kızım 3 oğlum 1 yaşında bende alıştım valla evden herşeyden vazgeçmiş durumdayım elimden geldiğince yapıyorum en kötü gece onlar uyuyunca halim kalmışsa yapıyorum onun dışında iki kap yemeğim olsun yeter diyorum en önemlisi yemek benim için 🤷🏻♀️
mellisaa minikveannesii ay ayaklarım uyuştu 😂😂😂 hayırlısı neyse o olsun hakkınızda sağlık bereketle gelsin gelecek olan 😇
defnemomm_ minikveannesii tam 5,5 yıl koyan biri olaraktan susma hakkımı kullanıyorum ben 🥲🥲 yatışmaci bacilara başarılar shdjdjd
ladymoms_ minikveannesii kızım 7 aylıkken tekrar gebe kaldım şimdi biri 19 ay biri 5 ay en azından aradan çıktı diyorum ikiside kız beraber oynarlar el ele tutuşup gezerler benle ablamda oyleydik istem dışı oldu ama iyiki olmuş rabbim ona göre veriyor işte
Umena ladymoms_ aynı 7 aylıkken hamile kaldım biri 6 aylık olcak biri 21 zaten bir bebeğin peşine koşuluyor ikisi birden büyümüş oluto
Enu minikveannesii benim kız da 11 aylık bana da geliyor ikinci çocuk Perileri😄 beraber büyürler ne güzel diye düşünüyorum
kahvelisianne minikveannesii düşün düşün ne zor ne zor kardeşim iyi düşün benm ilk olan 6 yaşında olmasına rağmen canım çıktı 2. De bence iyi düşün
pantenkelebek minikveannesii 1 yaş 19 günlük bende düşünüyorum yaaaa arkadaşım hamile 2 . Çocuğu olacak banada bi istek geliyor ama bir sorun var ki hiç adet olmadım ben 😄
TugcenurLina minikveannesii benim kızım da 16 ay 20 günlük bizde düşünüyoruz ikinci bebeği hatta 2 aydır düşünüyoruz ama henüz ses yok 🙂 Allah isteyen ve o bebeğe layık ebeveynler olabilecek her anne babaya nasip etsin 🌸
Edo_yekta12 forumgurmesi ahhahaha iki yaş oğlumla bende tam böyle düşünüyordum bana ikincinin hayalini bile yasakladı sağolsun 😂😂🤦♀️
esrazts minikveannesii kızım altı aylıkken oğluma hamile kaldım beraber oyun oynuyolar hoşuma gidiyor bu halleri ama kendi karariniz
seray2023 minikveannesii 1 yaş 2 ay 14 gunluguz biz 2 Naciye başladık biz 7 yıl uhras verdik bunun için bı daha beklemek istemedim ve sağlık sorunları çıkıyor ilerde ne olur bilemem yaş 27 bı tane daha olsun gerisini dusunuruz
bisenakillisinzaten elanaz_yaman_moms biz de aynıyız kızım 3 yaş küçügu de 11 aylık. Alıştım artık bu tempoya yemeğim olsun yeter. Temizliği çok vakit ayıramıyorum zaten küçük de hep yanında olayım istiyor