renaskaya nehired tam olarak nasıl oluyor benimde 3 yaşında bir oğlum 2 yaşında bir kızım var ve konusmuyor çok az kelime sayıları cümle asla kurmuyor km zimda oğlum konusmdi için oda öyle konusmuyor cümle kurmuyor küçük evet ama konuyu merak ettim
Aptalllarsizi nehired benim net bi bilgim yok ama eltğm güvercin yumurtası almıştı kızı için ben ona bi sorayım yarın bi etkisi varsa bende çocuğum da kullanayım
Dilanguven gulysf güvercin besleyen tanıdığınız birisi varsa ondan rica edebilirsiniz bazı pazarlarda da satılıyor
cevriyeee Madamehappyyyyy merhaba postun üstünden çok zaman geçmiş ama kimden duydunuz çevrenizden mi ? Deve dili işe yaramışmı acaba
Madamehappyyyyy cevriyeee Evet eskiler kullanır genel de annemler 10 sene önce hacca gittiğin de istemişlerdi ve yeğenim için de kullanmıştık.
cevriyeee Madamehappyyyyy yeğeninize ne kadar sürede etki etti acaba? Hactan banada geldi bende yedirdim oğluma insallah şifa olur 👏
Madamehappyyyyy cevriyeee Hatırlamıyorum 🙁uzun zaman oluyor. İnsaAllah en kısa zaman da size de şifa olur.