aybarsmom34 Kızlaaarrr Günaaydııınnn. Gece peteklerden dolayı, burun tıkanıklığına bir çözüm bulan var mııı ? Naptıysam olmuyor, gece bebeğim burun tıkanıklığından neredeyse hiç uyumuyor 🥺
minnakgiz Bts Günaydın aynı sorunu bende yaşıyorum eşim araştırdı baya çözüm bulduk orta boy kap içi buz olsun uykuya geçtiği zaman yakınına koy onu sabaha kadar uyanana kadar kalsın odayı nemlendiriyor burnu tıkanmıyor (denendi )
aybarsmom34 SweetMom__ Var güzelim ama sanırım küçük olduğu için fayda etmiyor. En son olmadı büyük bir tane alacağım da doğal çözümler varsa diye fikir alayım dedim 😂
asya343 aybarsmom34 Alüminyum kaseler varya içine su koyıp peteğin üstteki demirini çıkarıp içine koyuyorum bittikçe su dolduruyorum soğuk su daha iyi olur
bizdejantikizlardik aybarsmom34 Doktor söylemişti bize de sürekli nezle oluyordu. Uyku tulumu kullanıyorsanız üşümez. Biz 2,5 tog kullanıyoruz üşümüyor.
aybarsmom34 bizdejantikizlardik 1.6 tog var bende de. Peteği kapattıktan sonra bakacağım, eğer derece düşükse 2.5 tog alırım. Teşekkür ederim
aybarsmom34 SweetMom__ Valla çok haklısın 😂 Bu gidişle ya peteği kapatacağım yada büyük bir tane oda nemlendiricisi alacağım 😂
meliko04 aybarsmom34 oda nemlendiricisi ve mümkünse bir tık kalın giydirip peteği biraz kısmanı öneririm. Benim kızım da aynı kronik olarak mevsim başından beri tıkalı burnu. Yatağa sürte sürte yüzünü bi hal oluyor. Çocuk da fobi oldu artık asla temizletmiyor elletmiyor bile burnunu. Doktorumuz bize bi damla yazmıştı onu kullandık 1 ay rahattık ama çözüm veya tedavi değil tabi sadece rahatlatır demişti alerji den şüphelendiği için. Çok başım sıkışınca veriyorum ama o da uyku yapıyor diye alıştırmak da istemiyorum. Uyutmadan önce bazen viks gezdiriyorum odasında o da biraz rahatlatıyor aşırı tıkanıksa eğer o gün. Valla yazın çok rahattık da bu kış nasıl geçecek bilmem.
aybarsmom34 meliko04 Dediğiniz gibi yapacağım, çok teşekkür ederim. Benimde bebeğim kesinlikle burnuna dokundurtmuyor. Ay gerçekten burun tıkanıklığıyla nasıl geçecek bu kış bilmiyorum. En iyisi peteği tamamen kapatmak. Burnu tıkandığı için ememiyor ve ona daha çok sinirlenip başlıyor ağlamaya